Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TREBALO MU DA KUPI POKLON

Ubio komšinicu zbog 40 evra da bi se oženio!

Autor: Kurir | 04.12.2013 - 10:44:00h | Komentara: 2

Pančevac Radovan M. (25) je presudio komšinici Dragici Radulović (78) od koje je tražio pare da bi verenici, kojom se oženio posle zločina, mogao da kupi poklon

Svadba

Ne zna se da li mlada zna za koga se udala | Foto: Shutterstock

Radovan M. (25) iz Pančeva uhapšen je zbog sumnje da je 13. novembra pretukao, zadavio i opljačkao komšinicu Dragicu Radulović (78) u njenom stanu u Ulici Ognjena Price u Zemunu. Sumnja se da je ubio staricu jer je odbila da mu pozajmi novac za poklon koji je hteo da kupi devojci kojom se oženio nekoliko dana posle zločina!
Šetali zajedno psa
- Radovan je od Dragice više puta tražio novac, ali mu je ona uvek govorila da nema. Rekao joj je da mu trebaju pare za poklon verenici kojom planira da se oženi, ali je ona i dalje govorila da nema novac. Na dan zločina došao je kod Dragice i ponovo tražio pare jer je znao da je ona spremila novac za majstora koji je trebalo da popravi roletne - kaže izvor Kurira iz istrage. Uhapšeni mladić je, kaže naš sagovornik, primetio 40 evra na stolu i tad je nasrnuo na staricu.
- Iako je Dragicu zverski udarao, ona je i dalje tvrdila da nema pare. Osumnjičeni ju je potom zadavio, a kad se uverio da je mrtva, uzeo je 40 evra sa stola. Zatim je Dragicu položio na krevet, upalio televizor i pokrio ćebetom da bi izgledalo kao da je umrla prirodnom smrću - kaže naš sagovornik.
Nebojša Marinković, zet pokojne Dragice, kaže da mu se Radovan nikad nije sviđao.
- Upoznali smo se jer smo imali pse iste rase i šetali smo ih u isto vreme. Često je dolazio s devojkom u našu kuću, pio kafu, sok, koristio kompjuter... Sećam se da je dan pre ubistva na internetu tražio aranžman u Grčkoj. Dragica je tad ležala isto kao i kad je ubijena. On je sigurno to video i zato ju je namestio i pokrio istim ćebetom sutradan, kad ju je ubio - ispričao je Marinković za Kurir.
Negirao krivicu
Kako kaže, seća se da ga je Raša pozvao na dan ubistva da ga pita da li sme da dođe u njihovu kuću.
- Rekao sam mu da smo žena i ja na poslu. Po tome je znao da je Dragica sama i to je iskoristio. Oduvek mi je izgledao čudno, ali nisam znao da se u njemu krije ubica - rekao je zet ubijene starice. Kako saznajemo, Radovan M. negirao je u policiji da je ubio Dragicu Radulović. Zbog sumnje da je počinio teško ubistvo iz koristoljublja njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.
Poslednji komentari
  • Митрофан Фустић Морија Vreme: 04.12.2013 12:38h

    Поделите народу оружје све са муницијом и РАП-ом, да се народ сам брани од бандита. Доста злочина!

  • 3p Vreme: 25.06.2014 02:56h

    Dobice 20 godina za 40 e.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP