Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

HOROR

Ubio majku sekirom,
tvrdi da mu je bacala čini!

Autor: E. S. | 02.01.2013 - 20:15:00h | Komentara: 0

Vlasta Anđelković (36) iz Kaluđerice uhapšen danas ujutru zbog sumnje da je sekirom ubio majku Radmilu (79). On je sam pozvao policiju i rekao im da je to uradio jer je na njega “bacala čini”.

Sekira

Ubio majku sekirom! | Foto ilustracija: foter.com

Zločin se dogodio u porodičnoj kući Anđelkovića u Durmitorskoj ulici. Patrola koja je prva stigla zatekla je jeziv prizor - masakrirano telo starice pored kojeg je sin mirno sedeo i objašnjavao razloge svog zločina. Kako saznajemo, Vlasta je dugogodišnji psihički bolesnik i kući se sa lečenja vratio šest dana pre zločina.

Ćup sa zlatom
Po rečima komšija, pored kuće i deviznog računa, Vlastin otac je navodno posedovao i ćup sa zlatom, koji je zakopao na skrovitom mestu.
- Ljuba je u Austriji radio kao grobar i tamo je, po njegovoj priči, sakupio zlato. Govorio je da će ga dati Vlasti ukoliko ga bude slušao. Međutim, Ljuba je tajnu o lokaciji ćupa odneo sa sobom u grob, a Vlasta je bio razočaran - ispričao je njihov prvi komšija.

Brojne komšije Anđelkovića kažu da se radi o veoma imućnoj porodici, a da je Vlasta “spletom okolnosti izgubio zdrav razum i postao nasilan prema majci”.


- Radmila pored Vlaste ima još dvojicu sinova iz prvog braka, koji žive u Austriji, odnosno Holandiji. Vlastin otac Ljuba je takođe radio u Austriji kao grobar i imali su dosta para. Mislim da su prvi problemi nastali još pre desetak godina, kada se Vlasta oženio. Brak je trajao kratko, a posle te žene Vlasta se ženio još dva puta, ali su ga i one ostavljale. E, od tad je Vlasta počeo da se menja. Počeo je čudno da se ponaša i da ulazi u otvoren sukob sa roditeljima. U međuvremenu, Ljuba je preminuo, a Vlasta se sukobio i sa polubraćom oko kuće - pričaju prve komšije.


Oni navode da je Vlasta ubrzo otišao na lečenje u bolnicu u Padinskoj Skeli. Međutim, prilikom svakog njegovog dolaska sukobljavao se sa majkom, koja je na ulici ljudima gledala u dlan.


- Sam Vlasta je obrazovan i govori dva strana jezika. I on je radio u inostranstvu, ali ga je bolest savladala i sa tim nije znao da se nosi. Par puta je i fizički nasrnuo na majku, zbog čega je intervenisala policija. Ne znam šta da kažem, verujem da mu se sve pomutilo u glavi i da je pukao, a epilog je ova tragedija - ispričao je njihov komšija.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP