Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

VALENTINA NEDELJKOVIĆ, MAJKA UBIJENE MARIJE PAVLOVIĆ (31)

„Ubio mi dete zbog ljubavnice!“

Autor: P. Vujanac | 27.01.2015 - 07:00:00h | Komentara: 5

Aca Pavlović (31), iz Mionice kod Valjeva, koji je u subotu u automobilu zadavio suprugu Mariju (31), pa se obesio, ostavio je oproštajno pismo u kojem priznaje svoj postupak. Motiv za nezapamćenu porodičnu tragediju u mioničkom kraju je „ljubavni trougao“, jer je Aca imao ljubavnicu, za koju je znala i Marija, ali nije želela da sa decom napusti njihovu kuću u Mionici.

Napisao da ne može  da „izdrži životni  pritisak“: Marija i  Aca Pavlović

Napisao da ne može da „izdrži životni pritisak“: Marija i Aca Pavlović | Foto: facebook

U njegovom autu „fijat marei“, parkiranom u njivi u mioničkom selu Radobić, pored Marijinog mrtvog tela, pronađeno je oproštajno pismo koje je napisao Aca. Naš izvor navodi da se se iz pisma vidi da Aca nije mogao da „izdrži životni pritisak“, te da je odlučio da ubije suprugu, a potom i sebi presudi. Pošto je Mariju zadavio, obesio na drvo pedesetak metara dalje.


Švalerka van opasnosti


Ubrzo pošto su pronađeni leševi Pavlovića, A. B. iz Mionice, za koju se tvrdi da je bila u emotivnoj vezi sa Acom, pokušala je da se otruje lekovima. Ona je van životne opasnosti i zbrinuta je na psihijatriji valjevske bolnice.

Marijina majka Valentina Nedeljković, koja živi u selu Krčmar, kaže da joj se ćerka nije žalila da ima bračne probleme.


- Međutim, svojoj sestri, a mojoj starijoj ćerki Jeleni je uoči njihovog nestanka rekla da joj Aca preti ubistvom, posle čega je Jelena sve prijavila policiji. Kada sam je poslednji put videla, primetila sam da moje dete ne liči na sebe, da je strašno smršala, da je zabrinuta, ali je meni ćutala o tome šta se dešava. Ništa mu nije bila kriva.

On je taj koji je imao ljubavnicu, pa je ipak ubio moje nedužno dete. Umesto da se radujem jer se Jelena porodila pre mesec dana, tugujem za ćerkom, koju je prvo prevario, pa ubio - kroz jecaj priča Marijina majka.


- Mionica je malo mesto i sve se brzo sazna, pa se tako saznalo i da je Aca u vezi sa nedavno razvedenom komšinicom koja ga je potpuno opčinila. Po Marijinom izgledu i po njenim statusima na Fejsbuku jasno se videlo da zna za njih. Ona je čak pristala da se letos fiktivno razvedu. Aca ju je ubedio da mu je razvod potreban da bi dobio papire za rad u Nemačkoj, ali nije želela da napusti kuću u kojoj je odgajila sinčica i ćerkicu. Nedavno su ćerki proslavili rođendan, tada se činilo da je sve u redu - kažu prijatelji Pavlovića.

Osmogodišnji sin i četvorogodišnja ćerka Marije i Ace su u kući njegove majke, sa bakom koja je, kako kažu Mioničani, sama odgajila sina i samo prodajući na lokalnoj pijaci uspela da podigne veliku kuću. Marija i Aca danas treba da budu sahranjeni u Mionici.
Poslednji komentari
  • josif Vreme: 27.01.2015 09:44h

    Kakva seljacina,ubio zenu bez razloga,cccc!

  • bilja Vreme: 27.01.2015 13:46h

    a sto nije ubio svalerku djubre jedno a mu deca imaju majku ..sa tim je ubio i decu, koi ludak.

  • Jelena Vreme: 27.01.2015 16:15h

    Seko moja počivaj u miru <3 :'(

  • sumadinka Vreme: 28.01.2015 15:53h

    A zasto su deca kod njegove majke!?

  • Scandal_Queen Vreme: 28.01.2015 16:27h

    Strasno,kakav monstrum!!!Ako nije mogao da izdrzi pritisak,trebao je samo sebe ubiti,a ne i zenu koju je i varao!!!I djeca ostadose bez ijednog roditelja....Uzas!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP