Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TRAGEDIJA NA VELIKI PETAK

Ubio oca nakon što ga je, ranjenog, jurio po dvorištu!

Autor: G.V. | 20.04.2014 - 13:04:00h | Komentara: 0

Bojan Radovanović (41) iz sela Desine kod Velikog Gradišta, u petak popodne, hicima iz lovačke puške ubio je svog oca Živoslava Radovanovića (58), a onda izvršio samoubistvo.

Lovac

Ilustracija | Foto: Aleksandar Stanković
Do ove tragedije došlo je u 16,30, nakon što je u dvorištu porodične kuće Radovanovića između oca i sina otpočela svađa. – U jednom trenutku, Bojan je uzeo sačmaricu i iz nje u oca ispalio više smrtonosnih hitaca. Nakon toga popeo se na sprat kuće i, u spavaćoj sobi, iz sačmarice ispalio jedan hitac sebi u grudi, u predelu srca – kažu u Policijskoj upravi Požarevac.

Ekipa Hitne pomoći Doma zdravlja u Velikom Gradištu, mogla je samo da konstatuje smrt oca i sina. Prema nezvaničnim informacijama, sukob između dvojice Radovanovića trajao je već duže vreme, pošto otac nije prihvatao sinovljevu suprugu. On ih je zbog toga primoravao da se isele, što je sin odbijao, pa je u petak došlo do kobnog sukoba. - Bojan je oca sačmaricom najpre ranio, pa je ovaj počeo da beži po dvorištu.

Međutim, sin ga je sustigao i u njega ispalio još jedan hitac u predelu grudi, što je izazvalo njegovu trenutnu smrt. Potom je otišao na sprat kuće i ubio se istom sačmaricom, pucajući sebi u srce – saznajemo iz istrage. Na lice mesta ubrzo su izašli zamenik višeg javnog tužioca iz Požarevca i uviđajna policijska ekipa. Nakon obavljenog uviđaja, tužilac nije zahtevao vršenje obdukcije, tako da su tela oca i sina istog dana predata porodici.

 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP