Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TRAGEDIJA

Ubio oca zbog iseljenja?

Autor: B. Jelovac - S. Bečejić | 16.12.2012 - 07:15:00h | Komentara: 0

Zoran Bajić (58), kojeg je prekjuče nožem do smrti izbo sin Aleksandar (34), koji se potom obesio u porodičnoj kući u Bosanskoj ulici u Šapcu, kako „Alo!“ saznaje, nedavno je tužio sina i suprugu zahtevajući da se isele iz njegove kuće i isplate mu naknadu štete od 35.000 dinara. Osnovni sud u Šapcu zakazao je ročište za 21. januara, a u kući su nakon krvavog zločina nađeni pozivi upravo za ovo suđenje.

Telo pronađeno u snegu: Uviđaj u Šapcu

Telo pronađeno u snegu: Uviđaj u Šapcu | Foto: S. Bečejić

- Oni već godinama drže firmu za popravku fotokopir mašina i fiskalnih kasa i imali su solidna primanja, odnosno bili su imućni, ipak šta se dešavalo unutar četiri zida, dragi bog zna. Pričalo se da je Aleksandar heroinski zavisnik već duži niz godina i da je to praktično upropastilo porodicu, pa i da su se njih dvoje na kraju razveli... Šta reći, tužno - kaže jedan od poznanika ove porodice.


Poznanici pričaju i da je Aleksandar zbog svojih problema bio u sukobu sa ocem, dok mu je majka, „kao i svaka majka“, povlađivala. Zoranova supruga nije bila u kući u petak, kada je oko 15 sati došlo do rasprave između oca i sina. Po tragovima s mesta zločina, pretpostavlja se da je sin još u kući nasrnuo na oca, koji je, verovatno pokušavajući da pobegne, izjurio napolje. Aleksandar je, naime, s više uboda nožem usmrtio oca Zorana kraj stepeništa koje vodi u dvorište sa ulaznih vrata, a potom ušao u kuću, gde se na prvom spratu obesio psećim povocem o gelender. Telo nesrećnog Zorana, koji je bio bos i samo u donjem vešu, ostalo je okrvavljeno da leži u snegu, a zatekla ga je upravo supruga, koja je i pozvala policiju. Iako se Aleksandar zaključao u kuću, njegova majka je dala ključ policiji, koja je, međutim, unutra zatekla jeziv prizor. Aleksandar, koji je na kraju i sebi oduzeo život, ostavio je svojoj majci oproštajno pismo, u kojem je pisao o problemima i sukobima koji su rastrzali porodicu uz zaključak „da je zbog svega toga, ovako moralo da se završi“.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP