Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NOVOSADSKA POLICIJA REAGOVALA POVODOM FOTOGRAFIJE

Ubio psa, pa sliku okačio na društvene mreže

Autor: Ekipa Alo! | 25.07.2015 - 07:00:00h | Komentara: 4

Novosadska policija je reagovala povodom fotografije koja kruži internetom, a na kojoj je mladić pored koga leži ubijen pas, uz reči koje impliciraju da ga je mladić ubio nakon što ga je pas navodno napao.

Ubio psa, pa se hvalio na društvenim mrežama

Ubio psa, pa se hvalio na društvenim mrežama

Na fotografiju je reagovao i ministar policije Nebojša Stefanović, koji je potvrdio da je slučaj dodeljen Policijskoj upravi Novi Sad.
 

- Fotografija je šokantna i beskrupulozna. Nema nikakvog opravdanja za okrutnost i nasilje, a ukoliko utvrdimo da je ona istinita, počinilac će biti adekvatno kažnjen. U ovom slučaju već postupa policijska uprava Novi Sad i stanica Bečej. MUP će se i dalje boriti protiv svih vidova nasilja, što podrazumeva i one nad životinjama - rekao je za "Blic" Stefanović.

Kako "Blic" saznaje od komšija koje žive nedaleko od osumnjičenog za ubistvo životinje, policija je juče bila u porodičnoj kući u kojoj Ilija živi sa roditeljima.

Kako kažu, on je problematičan mladić koji već iza sebe ima nekoliko prekršaja, a od ovog krivičnog dela branio se tvrdnjom da je psa ubio automobil. On je navodno seo pored mrtvog psa i fotografisao se kako bi napravio - šalu. Daljom istragom policije biće utvrđeno da li je govorio istinu.


Predsednica Udruženja za zaštitu životinja Vojvodine Slavica Keco kaže da je za ubistvo i zlostavljanje životinja zaprećena novčana kazna i kazna od godinu dana zatvora.


- Potrebno je da se u čitav slučaj uključe i psiholozi jer se postavlja pitanja da li takva osoba može da naškodi i ljudima - kaže Keco za "Blic".

Poslednji komentari
  • boki Vreme: 25.07.2015 09:12h

    sram te bilo i ti nosiš krst na grudima u kojim ne kuca srce već kamen

  • walter Vreme: 25.07.2015 09:53h

    Ovaj debilko psihopata ili sta vec on ce izrasti u pravog bolesnika stoka jedna ubija zivotinju mucenik jedan dovoljno je pogledati fotku i sve ti je jasno debilko kao da je ispao iz 90 godina!!!

  • tika Vreme: 25.07.2015 10:46h

    kretencina.

  • Mila Vreme: 25.07.2015 16:42h

    Koji prihopata ! Normalan čovek bi se zgrozio na sam prizor, a ne da se slika i šali na takav način. Srbijo, sad ti je prilika, kazni ovog psihopatu kako treba po zakonu o dobrobiti životinja ! Godinu dana zatvora , neka bude primer drugima !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP