Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MLEKADŽIJA IZ GRIVCA U OPROŠTAJNOM PISMU OBJASNIO MOTIV ZLOČINA

„Ubio sam zbog ljubavi i para!”

Autor: Biljana Nenković | 11.05.2014 - 07:02:00h | Komentara: 3

Radonja Mićaković (61), mlekadžija iz Grivca kod Kragujevca koji je u petak u toaletu seoske prodavnice satarom ubio Snežanu Mirović (35), a potom i sebe iz lovačke puške, ostavio je dva istovetna oproštajna pisma u kojima je napisao da su njih dvoje bili u vezi i da mu je ona dugovala veću sumu novca.

Pisma  ostavio u  mlekadžijskom kamionu: Radonja  Mićaković (61)

Pisma ostavio u mlekadžijskom kamionu: Radonja Mićaković (61)

„Sneža i ja smo se voleli 15 godina. Njen muž je otkrio našu vezu, ali je prešao preko toga, jer su im bile potrebne moje pare”, napisao je Radonja Mićaković pred zločin

- Sneža i ja smo se voleli 15 godina. Dao sam im pozajmicu od 7.000 evra još 2008. godine da im pomognem. Njen muž je otkrio našu vezu, ali je prešao preko toga, jer su im bile potrebne moje pare - napisao je između ostalog Radonja pre nego što je nesrećnu ženu ubio satarom po glavi, a onda se i on sam ubio hicem iz puške.


Pisma sa istim sadržajem je sinoć pronašao Radonjin rođeni brat Adam u mlekadžijskom kamionu koji je posle obavljenog uviđaja sa mesta tragedije odvezao kući. Jedno u koje je stavio svoju fotografiju bilo je zakačeno kod šoferšajbne, a drugo sa Snežaninom slikom ostavio je kod sedišta. Oba pisma predata su policiji, a u njima nema ni reči o tome da će se dogoditi tragedija.

Radonja ljubavnicu ubio  satarom, pa pucao sebi u  usta u WC-u seoske prodavnice

Radonja ljubavnicu ubio satarom, pa pucao sebi u usta u WC-u seoske prodavnice

Adam Mićaković je i juče bio u suzama zbog zločina koji je počinio njegov brat.


- Samo moj brat i Sneža su znali zašto se sve ovako završilo. A oni su tajnu odneli u grob - kratko je rekao Adam kroz suze.

Snežana Mirović (35)

Snežana Mirović (35)

Adamova ćerka Slađana kaže da je njen stric bio pošten i vredan čovek i smatra da su ljubav i novac doveli do tragedije.


- Nije se ženio! Voleo je Snežanu. Nažalost, ljubav ga je navela na tragediju, a i što su ga iskorišćavali za pare - tvrdi Slađana.

Pisma  pronašao Radonjin brat: Adam sa  suprugom i  ćerkom

Pisma pronašao Radonjin brat: Adam sa suprugom i ćerkom

Snežana je ubijena u prodavnici u centru Grivca koju je pre dve godine zajedno sa mužem Vladanom iznajmila od Radonje. Beživotna tela u skučenom WC-u pronašli su Snežanin suprug i trinaestogodišnji sin. Nju je prekjuče oko 9 sati suprug dovezao da otvori radnju, a dva sata kasnije nije se više javljala na telefon. Došao je traktorom sa najmlađim sinom i tada su ih zatekli u WC-u krvave i mrtve. Snežana ima još dve ćerke srednjoškolskog izrasta koje su za vest o smrti majke saznale na školskoj ekskurziji u inostranstvu. Porodica Snežane Mirović juče nije želelea da primi novinarske ekipe.


Radonja će biti sahranjen danas na seoskom groblju u Grivcu. Njegova žrtva, Snežana Mirović, biće pokopana najverovatnije u utorak.
Poslednji komentari
  • sudija Vreme: 11.05.2014 10:31h

    Da nije muzu pukao film pa ih oboje ubio.

  • ja Vreme: 11.05.2014 13:13h

    Ma sve mi ga zao,kad se lepo saberu godine vidi se da je matori bio pedofilcina,ako je toliko volo sto je nije zenio,konjima matora poremecena!!!

  • nedjo Vreme: 12.05.2014 00:35h

    ja ,ne lupaj gluposti

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP