Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAŠNO!

Ubio se čovek koji je
tražio odštetu za ubistvo sina

Autor: Beta | 28.01.2013 - 13:19:00h | Komentara: 5

Tomislav Vasović (55) iz Čačka, koji je sa suprugom Rumenkom (53) nekoliko dana protestovao ispred čačanskog Osnovnog suda tražeći odštetu za ubijenog sina, obesio se zbog teških okolnosti u kojima je živeo, rekla je danas njegova supruga.

Ona je rekla da se njen muž ubio juče u iznajmljenom stanu u kome su živeli sa sinom, snahom i troje unuka, od kojih niko nema zaposlenje.

Rumneka i Tomislav Vasović štrajkuju glađu! Pokojni Tomislav Vasović sa suprugom Rumenkom i slikom ubijenog sina | Foto: V. N.

"Nije više mogao da izdrži ni tugu, ni siromaštvo, ni nepravdu. Dva dana smo protestovali ispred suda tražeći da nam se isplati odšteta za sina, jer naša sedmočlana porodica nema od čega da živi. Trebalo je da nastavimo protest i danas, ali mog supruga više nema", rekla je ona.
Rumenka i Tomislav Vasović, čiji je sin Dalibor ubijen 2001. godine,
protestovali su 24. i 25. januara ispred Osnovnog suda u Čačku, jer im sud nije isplatio odštetu koja im je obećana tokom prvog protesta pre tri meseca.
Njihovog sina Dalibora je ubio Dragan Krdžić iz Čačka, koga je sud, posle više godina suđenja, osudio na četiri godine zatvora i isplatu štete od 1,5 miliona dinara.
Krdžić je zatvorsku kaznu odslužio, ali nije isplatio odštetu.
Vasovićevi su štrajkovali glađu pred Osnovnim sudom u Čačku pet dana početkom novembra 2012. godine, a štrajk su prekinuli posle obećanja nadležnih iz suda da će odšteta biti naplaćena.
Poslednji komentari
  • shojka Vreme: 28.01.2013 15:02h

    bolje da je ubio onoga koji mu je ubio sina i jos pride duzan, ovo ionako nije drzava, i ja bi propao da sam cekao na sudove... doslo je vreme da ljudi sami dele pravdu!

  • Vasa Popov Vreme: 28.01.2013 16:55h

    Kad moj patrijarh za Jovanjdan obidje ovakve uboge,jadne,siromašne porodice i odnese im poklone i nadu u pravdu, umesto porodice Karić gde je išao ove godine,ja ću se opet vratiti u pravoslavnu veru.

  • Monarch Highlander Vreme: 28.01.2013 21:16h

    Bravo Vaso.Slazem se sa tobom.Neka niko ne pomisli da je ovo politika jer pisem iz Crne Gore.. Krsten sam i vjernik SPC. Jos jednom bravo Vaso.

  • Nikola Vreme: 29.01.2013 07:23h

    Državo STIDI SE! Hoćete u Evropu tamo nikog nema bez stana i socijale. Tamo je ČOVEK SVETINJA. Niko nema pravo nikog popreko da pogleda a kamoli da nekog ubiješ. Ovde su gradjani nezaštićeni. Ovo je strašno! Naa zapadu je svaki gradjanin policajac, sve sumnjivo što vidi prijavljuje policiji. Švajcarska je obećena zemlja. Cela Švajcarska kao jedan park a imaš utisak da znaju šta ručaš!

  • djilas Vreme: 29.01.2013 13:57h

    ALO LJUDI....VAZNO JE DA DJILAS TUZI KURIR I DA CE ON DA DOBIJE MILIONSKU ODSTETU ZA UVREDU CASTI....A ZA OVOG COVEKA NISU IMALI SREDSTAVA...I UZ TO ONAJ STO MU UBIO SINA LEZAO SAMO 4 GODINE.....BRUKA I SRAMOTA ALI TO NIKO NITI VIDI NITI CUJE...ZABOLE NJIH ZA NAS SMRTNIKE

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP