Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ALO! OTKRIVA NOVE DETALJE SAMOUBISTVA DRAGANA ERIĆA (48)

Ubio se zbog pretnji mafije s Voždovca?

Autor: J. Paunović | 29.05.2013 - 09:45:00h | Komentara: 0

Vlasnik preduzeća “Intermeco kafa” Beograđanin Dragan Erić (48) prema rezultatima obdukcije ubio se hicem u usta iz svog pištolja dok je prekjuče vozio automobil “ford fokus” na autoputu Beograd-Niš, saznaje “Alo!”.

Alo! otkriva nove detalje samoubistva Dragana Erića (48)

Alo! otkriva nove detalje samoubistva Dragana Erića (48) | Foto: Rajko Ristić

Prema nezvaničnim informacijama, Erić je poslednjih godina zapao u velika dugovanja jer su ga, navodno, reketirali pripadnici voždovačkog klana.
- Policija nema zvaničnih informacija da ga je neko reketirao, jer Erić nije ništa prijavljivao.

Reketiranje staro

zanimanje “voždovčana”
Voždovački klan devedestih je važio za jednu od najmoćnijih kriminalnih grupa koja je igrala veliku ulogu u raspodeli poslova i teritorije u podzemlju prestonice. Glavni izvor nelegalne zarade ove grupe bila je trgovina drogom, reketiranje vlasnika lokala i građevinskih preduzimača. Prljavo zarađeni novac kasnije su oprali kroz izgradnju stanova i lance ćevabdžinica.

Međutim imamo saznanja da se u gradu pričalo da duguje novac pojedinim pripadnicima voždovačkog klana koji su ga navodno reketirali. Bio je u velikim dugovima, a odskora je pokrenuo još tri privatna biznisa. Nikome od prijatelja i rodbine se nije žalio da mu neko uzima novac, ali je svakim danom upadao u sve veće dugove. Krio je i na kojoj adresi živi i od najbližih - objašnjava naš sagovornik blizak istrazi.


Prema rečima, njegovih najbližih doskora je živeo u stanu na Vračaru od 90 kvadrata, ali ga je prodao.


- Jednom prijatelju je govorio da živi u Novom Sadu, drugom u Beogradu, ostalima u Zrenjaninu... Ipak, kako tvrde, ništa nije ukazivalo na to da će dići ruku na sebe. Nije se nikada nikome žalio... Slabo je čak bio i u kontaktu sa svojim bivšim ženama, sa kojima ima petoro dece - dodaje naš sagovornik.

Vlasnik “Intermeco  kafa” upao u dugove

Vlasnik “Intermeco kafa” upao u dugove

Policija je prekjuče oko 18 časova dobila dojavu da se u blizini Umčara nalazi automobil u kome je nastradao čovek. Prve informacije su ukazivale na to da se radi o saobraćajnoj nesreći, a zatim je otkriveno i da na automobilu postoje dve rupe od metka, što je ukazivalo na ubistvo.

Međutim, inspektori beogradske policije zatim su pored njega u automobilu pronašli pištolj za koji je imao dozvolu. Odukcijom je utvrđeno da je reč o samoubistvu, jer je ispalio jedan metak sebi u usta. Automobil je velikom brzinom išao u smeru ka Nišu i nešto pre skretanja za Umčare izgubio je kontrolu i udario u stubić bankine.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP