Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAVIČAN ZLOČIN POTRESAO KREMNU

Ubio sina, pa otišao da spava!

Autor: V. L. | 21.07.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Pošto je na pragu stare porodične kuće u selu Kremna hicem iz pištolja ubio sina Darka (43), Spasoje Bogdanović (68) prešao je preko leša i otišao u novu kuću, gde je zaspao! Sutradan ujutru, policija ga je zatekla budnog u krevetu.

Kuća na čijem je pragu ubio sina

Kuća na čijem je pragu ubio sina

Mirno je prihvatio hapšenje, ali ćuti o tome zbog čega je ubio sina.Niko u selu u podnožju Tare ne može da kaže šta je Spasoja navelo da hicima iz pištolja CZ M57, za koji je imao dozvolu, ubije sina Darka. Svako ko je juče pokušao da nađe razlog zbog čega je otac potegao oružje na sina najpre je pominjao da je Spasoje sklon alkoholu.


- Voleo je da popije i s vremena na vreme delovao je čudno, ali koliko mi je poznato, sa Darkom je bio u dobrim odnosima. Često je prekorevao sina da je kranje vreme da se oženi, mada mi nije poznato da su se zbog toga žešće svađali - priča za „Alo!“ komšija Bogdanovića iz kremanskog zaseoka Đokići.

Spasoje i Darko, koji je radio u seoskoj pilani, živeli su sami. Kobne večeri, priča se, Darko je iz kafane došao kući, gde ga je dočekao otac. Šta se dešavalo i da li je došlo do prepirke, još je nepoznato, tek Spasoje je iz neposredne blizine opalio metak i pogodio sina u vrat.
Darko je izdahnuo na pragu, kraj širom otvorenih vrata, a nepomično telo su rano ujutru primetile komšije.

- Čovek koji je ujutru prolazeći pored domaćinstva Bogdanovića primetio leš uglas je dozivao Spasoja, ali se on nije odazivao. Odmah je alarmirana policija - ispračao nam je jedan Kremanac.

Kako u kući u kojoj se desio zločin nije bilo nikoga, policajci su ušli u drugu kuću, koja se nalazi u istom dvorištu, gde su našli Spasoja. Na salsušanju u policiji i pred sudijom, Spasoje nije priznao zločin, branio se ćutanjem i delovao izgubljeno i dezorijentisano. Viši sud u Užicu odredio mu je pritvor. Istragom će bitzi utvđeno da li je bio pijan.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP