Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POSLEDICA NEUSPELE PLJAČKE

Ubio staricu bacivši je na radijator!

Autor: P. V. | 28.05.2013 - 16:03:00h | Komentara: 1

Policija je uhapsila Dragana M. (40) iz ljiškog sela Cvetanovci, koga sumnjiči za ubistvo penzionerke Koviljke Mitrović (76) u njenoj kući u selu Babajić kod Ljiga.

Ubistvo

Rdi se o nasilnoj smrti

Kako saznaje "Alo.rs" od izvora bliskih istrazi, osumnjičeni, koji je u selima u okolini Ljiga poznat kao lokalni alkoholičar i koji iza sebe ima nekoliko krađa, nesrećnu staricu je pokušao da opljačka.

Po prvim rezultatima istrage, Dragan je kod Koviljke došao da traži novac "na pozajmicu", ali kada je onda odbila da mu da pare, pokušao je da joj otme novčanik. Pošto se branila i pokušala da telefonom pozove pomoć, kažu naši izvori, zadao joj je nekoliko udaraca, da bi penzionerka u padu glavom udarila i u sobni radijator, zadobivši kobne povrede.
Nakon toga, pošto je video šta je uradio, odmah je pobegao iz njene kuće, ali ga je policija na osnovu materijalnih dokaza na licu mesta pronašla nekoliko časova kasnije i stavila mu lisice na ruke.
- Pošto iz kuće nije uzet novac, kao ni lap top računar koji je bio na stolu, pretpostavilo se da je Koviljka, koja je bila hronični bolesnik, pala i udarila glavom u radijator, a da je kabl telefona izvađen iz aparata prilikom njenog pokušaja da pozove hitnu pomoć. Međutim, obucent Instituta za bezbednost MUP Srbije ustanovio je da se radi o nasilnoj smrti - kaže izvor "Alo!".
Beživotno Koviljkino telo u lokvi krvi, otkrio je njen sin Dušan, koji sam živi u kući u istom dvorištu. Dragan M. koji živi u susednom selu Cvetanovci, koje od Babajića deli samo put, biće predat istražnom sudiji Višeg suda u Valjevu.
Poslednji komentari
  • M.M. Vreme: 28.05.2013 20:53h

    Da ga je slucajno ubio neko od ukucana u samoodbrani, onda bi se vec nasao neko iz familije ubice-pljackasa da ga brani i kaze kako on nije bio opasan i agresivan. Kao sto brat ubijenog pljackasa u Beogradu, osidjuje Sasu sto ga je ubio, braneci porodicu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP