Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POLICIJA TRAGA ZA PERICOM VULETIĆEM (57)

Ubio telohranitelja, pa pozvao majku i sestru da im kaže da ih voli

Autor: M. Dudvarski | 26.04.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Perica Vuletić (57), nakon što je ubio Bojana Smiljkovića (33), nekadašnjeg telohranitelja beogradskog biznismena Predraga Rankovića Peconija, pozvao je majku i sestru i rekao im da ih voli, a od tada mu se gubi svaki trag.

Kuća u kojoj  se desio zločin

Kuća u kojoj se desio zločin | Foto: Petar Marković

Kako „Alo!“ saznaje, neposredno pre ubistva Vuletića, koji živi u Kruševcu, dovezla je supruga Slađana do majčine kuće u Boljevcima u Ulici Šiljina 37. Trebalo je da se on nađe sa Smiljanićem da bi mu vratio 8.000 evra, koliko mu je dugovao, ali ga ubio za stolom.


- Kada je Pera izašao iz ženinog automobila, ona je odjurila uz škripu guma. Nakon oko 10 minuta, u kuću je došao i taj Smiljković, kako sam posle saznao. Nisam čuo nikakav pucanj, ništa. Prošlo je oko 20 minuta i video sam Peru kako ulazi u „golfa“ od mladića i pokušava da ga istera u rikverc, međutim, auto mu se, pre nego što je odjurio, gasio tri puta - priča Budimir, prvi komšija Pericine majke, koja sve vreme na vreme dolazi u kuću u Boljevcu.

Perica  Vuletić

Perica Vuletić


On dodaje da je posle sat vremena začuo plakanje i zapomaganje Pericine majke.
- Pitao sam šta se dogodilo, a Perina majka mi je rekla da ju je on zvao i da joj je rekao da je voli i da je to isto rekao i njegovoj sestri. To joj je bilo neobično, pa je brzo dojurila do kuće, u kojoj je videla telo obliveno krvlju kako visi preko naslona kauča. Pozvali smo policiju, koja je ustanovila da to nije Pera, već Smiljković, kog ovde ranije nisam uopšte viđao - rekao je Budimir.

Inače, Budimir kaže da je Vuletić bio komšija kao i svaki drugi i da se nije isticao ni po čemu naročitom, osim što je nosio pištolj sa sobom.
- Bavio se prodajom pilića i ćurki. Zatim, koncentratima za njihovu prehranu. Koliko sam čuo, bio je i u Nemačkoj. Hteo je da pomogne kadgod je bio ovde, nekad smo sedeli i igrali karte, a voli i da peca, pa sam mu ja pozajmljivao pribor - naveo je Budimir.

Komšija  Vuletićeve  majke

Komšija Vuletićeve majke | Foto: Petar Marković


Reporteri „Alo!“ juče su pokušali da dođu do mesta gde je Perica Vuletić zapalio Smiljkovićev automobil marke „golf“, ali zbog velikog vodostaja nismo uspeli da priđemo tom delu.

Inače, Vuletić je poljoprivredni inženjer i jedan od vrhunskih stručnjaka za stočarstvo. On je radio na širenju čičoke (krompira stogodišnjaka) u Srbiji, a važio je i za dobrostojećeg privrednika.

Smiljković pucao na Buhu


Bojan Smiljkovića javnost je upoznala 9. juna 2010, kada su se sudarile kolone vozila Predraga Rankovića Peconija i prvog srpskog svedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta, kada je Smiljković ispalio hitac u pravcu Čumetove pratnje. Smiljković je najpre bio optužen za pokušaj ubistva Ljubiše Buhe, ali je kasnije osuđen na šest meseci zatvora. Nedugo nakon incidenta, Smiljković nije bio više Peconijev telohranitelj.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP