Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MILENA JEREMIĆ (74) IZ BEOGRADA PRONAĐENA MRTVA

Ubio ženu i leš sakrio u garaži!

Autor: E. SADIKU | 20.08.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Policija intezivno traga za Radomirom Jeremićem (74) zbog sumnje da je u petak, u garaži porodične kuće u Bulevaru oslobođenja 110 b u Beogradu, ubio svoju suprugu Milenu (74).

Zatekao užasan prizor  u kanalu za automobile: Milenin unuk ispred garaže

Zatekao užasan prizor u kanalu za automobile: Milenin unuk ispred garaže | Foto: Dušan Milenković

Zločin je otkriven juče oko 10 sati kada su Milenin unuk i sin provalili u garažu i u kanalu koji služi za popravku automobila ugledali telo majke, odnosno bake, sa brojnim povredama.


Oni su odmah obavestili policiju, kao i Hitnu pomoć, a nakon završenog policijskog uviđaja telo je poslato na obdukciju gde treba da se utvrdi vreme i razlog smrti. Kako saznajemo, Milenin nestanak su u subotu policiji prijavili njen unuk V. N. i suprug Radomir, koji je i osumnjičen za njenu smrt! U ponedeljak u ranim jutarnjim satima je nestao i sam Radomir. On je tada trebalo da sa V. N. ode u policiju i odnesu njenu sliku.

| Foto: Dušan Milenković
- U petak pre nego je baka nestala, rekla mi je da ide sa Radomirom na pijacu. Kada sam se vratio s posla, nju nisam zatekao, pa sam upitao Radomira gde je ona. On mi je odgovorio da ne zna i da je ceo dan nije video. Pitao sam ga da li su zajedno bili do pijace, takođe mi je negativno odgovorio. Kako je vreme prolazilo, sve više sam bio zabrinut za baku - u dahu priča Milenin unuk V. N. i objašnjava da se Milena udala za Radomira pre 20 godina i da su imali solidan brak.

Policija ga  traži: Radomir

Policija ga traži: Radomir | Foto: Dušan Milenković
- Pre par godina sa njima sam sklopio ugovor o doživotnom izdržavanju i bukvalno je sve bilo u najboljem redu do sad. Radomir ničim nije nagoveštavao da je zabrinut ili da je nešto skrivio. U nedelju smo se dogovorili da u ponedeljak ponovo odemo do policije kako bismo odneli bakinu sliku. Međutim, u ujutro nije bilo u svojoj kući. Otišao sam sam u policiju odneo bakinu sliku i inspektoru rekao da i Radomira nema i da ne odgovara ne telefonske pozive.

Danas smo otac i ja provalili u garažu, jer smo primetili da je bila zaključana sa unutrašnje strane. Kada smo sklonili daske kojim je kanal bio zatvoren, ugledali smo mrtvu baku, koja je imala modrice, i odmah smo pozvali policiju. Pretpostavljam da je Radomir u petak između 12 i 14 sati iz nekog njemu znanog razloga ubio moju baku, jer je jedino tad imao priliku - kaže Milenin unuk.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP