Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

OBRAČUN NARKO KLANOVA

Ubistvo u Beogradu i bomba u Podgorici iz "iste kuhinje"

Autor: I. Milićević | 22.02.2015 - 08:00:00h | Komentara: 2

Cetinjanin Goran Radoman, koji je preksinoć ubijen ispred lifta u zgradi u ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu, gde je živeo, bio je prema navodima crnogorskih medija član škaljarske narko-grupe iz Kotora.

U eksploziji u Podgorici raznet auto Radomanovog pajtosa

U eksploziji u Podgorici raznet auto Radomanovog pajtosa

S obzirom na to da se ubistvo dogodilo istog dana kada je bomba raznela automobil Milana Vujotića (32) u Podgorici koji je navodno član iste grupe, srpska i crnogorska policija sumnja da su ova dva zločina povezana.

Kao motiv obračuna pominje se podatak koji je dobila crnogorska policija da je u jednoj španskoj luci nestalo oko 300 kilograma kokaina, čiji su transport realizovali članovi ove kotorske grupe. Sumnja se da je upravo nestanak droge prouzrokovao svađu ove grupe sa nekom međunarodnom koja je nakon toga otpočela sa likvidacijama.
Ubica je sačekao Radomana i zapucao u trenutku kada je Radoman parkirao svoj blindirani BMW i krenuo ka liftu. Ubica je koristio automatsko oružje sa prigušivačem, a sumnja se da je uništio jednu od sigurnosnih kamera u garaži.

Srpska i crnogorska policija sumnjaju da je ubistvo Gorana Radomana (37) i eksplozija automobila Milana Vujotića (32) povezana s nestankom 300 kilograma kokaina iz španske luke

Radoman je bio blizak i sa pokojnim Kotoraninom Draganom Dudićem Fricom, a hapšen je pre nekoliko godina tokom racije u kotorskoj diskoteci „Maximus“, zbog nedozvoljenog posedovanja oružja, a u svom dosijeu ima i optužbe za ranjavanje i pokušaj ubistva.

Samo nekoliko sati nakon ovog ubistva u podgoričkom Bloku 5 eksplodirao je takođe blindirani „audi2, vlasništvo Milana Vujotića. U eksploziji srećom niko nije poginuo, ali je radnica trafike koja se nalazi u blizini povređena, kada je od siline detonacije izletela kroz vrata. Policija je odmah uhapsila nekoliko osumnjičenih, a tamošnju javnost je dodatno šokirala činjenica da atentator nije prezao ni od toga što je „audi“ bio parkiran na pedesetak metara od vrtića.
Poslednji komentari
  • Beograd Vreme: 22.02.2015 12:34h

    Srbija treba da uvede vize za Crnogorce.Tako ce smanjiti opsanost od crnogorskih kriminalaca koji pucaju po Beogradu i nanose veliku stetu Srbiji u Svetu.

  • nedjo Vreme: 22.02.2015 16:34h

    samo neka se takvi skotovi tamane

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP