Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

KOBNA RASPRAVA U VRTIŠTU

Ubistvo zbog telefonskog poziva?

Autor: B. Janačković | 13.11.2012 - 08:02:00h | Komentara: 1

Milan Vacić (23) iz Vrtišta kod Niša uhapšen je zbog sumnje da je preksinoć oko 20.30 hicima iz lovačke puške ubio Stefana Manojlovića (21), a njegovog oca Vojkana (45) iz istog sela teško ranio.

Mesto ubistva: Dvorište Vacića

Mesto ubistva: Dvorište Vacića | Foto: K. Kamenov

Zločin se desio u dvorištu porodične kuće Vacića u Vrtištu posle kraće rasprave. Stefan je pogođen jednim hicem u glavu i izdahnuo je na licu mesta, dok je Vojkan ranjen u grudi i lekari se još uvek bore za njegov život. Zoran Vacić (59) tvrdi da je njegov sin „pucao u samoodbrani“. Sukob je, po njegovim rečima, počeo bez ikakvog povoda.


- Milan je pozvao telefonom jednu devojku jer mu je trebao broj od neke žene od koje je hteo da kupi police, ali su se ubrzo pojavili Stefan i Vojkan kako bi se obračunali s njim zbog tog poziva. Bili su pod dejstvom alkohola, još su na ulici su napali Milana, koji ih je znao samo iz viđenja jer su važili za problematične osobe. Vikali su: „Došli smo da vas pobijemo!“.
Milan je otrčao u kuću, uzeo pušku i ispalio jedan hitac upozorenja u vazduh, ali je Vojkan nastavio da ga juri s nožem i pajserom u rukama - priča Zoran i navodi da ga je Stefan ščepao, pa je počeo da zapomaže.

Sin je pucao u samoodbrani: Zoran Vacić

Sin je pucao u samoodbrani: Zoran Vacić | Foto: K. Kamenov


- Milan im je vikao: „Bežite, bežite, pucaću“, dodaje Zoran, ali je Vojkan krenuo sa nožem prema njemu, pa mu je Milan pucao u grudi. Stefan me je tada pustio i krenuo ka Milanu, koji je pucao i pogodio ga u glavu - tvrdi Zoran.
Poslednji komentari
  • Sanja Vreme: 13.11.2012 15:50h

    Nema opravdanja kad je u pitanju ubistvo. Pogoditi nekog u glavu, a pri tome biti miran i divan, zaista je malo neverovatno! Kakvi god da su bili, trebalo je to drugacije resiti, posebno sto oni nisu imali vatreno oruzje. Kazna, kao i za svakog ubicu..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP