Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

DEMOLIRAN AUTOMOBIL SUBOTIČKE PROFESORKE

Učenik uništio automobil zbog jedinice iz vladanja?!

Autor: RTV | 24.06.2015 - 15:19:00h | Komentara: 0

Dijana Čavić, profesorka Gimnazije "Svetozar Marković" u Subotici sumnja da joj je maloletni učenik, kome je pretilo izbacivanje iz škole zbog lošeg vladanja, demolirao automobil. Kaže da je otac tog đaka pretio i njenoj koleginici i direktoru, te da strahuje za bezbednost svoje porodice.

Subotica

Subotica | Foto: B. Vučković

Automobil Dijane Čavić, profesorke Gimnazije "Svetozar Marković" u Subotici, demoliran je minulog vikenda na parkingu iza zgrade u ulici Nade Dimić u naselju "Prozivka", gde stanuje sa suprugom i dvogodišnjim detetom.
- Očevidac celog ovog događaja je bio jedan komšija, koji je sve to video kroz prozor svoga stana. On je video trojicu mladića kako se iživljavaju na automobilu i sve to snimaju mobilnim telefonom, kaže Dijana Čavić.

Na "renou megan" Dijane Čavić razbijeno je šest prozora i šoferšajbna, gume su isečene, slomljena oba retrovizora od kojih je jedan i odnet kao suvenir, a ukradene su i obe registarske tablice. Limarija je oštećena na nekoliko mesta, a šteta je, prema njenim rečima, između 1.500 i 2.500 evra.

- Sumnjam na učenika Gimnazije kome sam ja predavala ove školske godine. U pitanju je učenik prvog razreda. Osnovana mi je sumnja zato što sam imala konflikte s njim. Par dana, neposredno pre ovog incidenta, me je video kako ulazim u svoj auto. Tom prilikom me je tako gledao da sam rekla suprugu da, ako se nešto desi autu, da ćemo znati ko je odgovoran, priča Dijana Čavić.

Čavić kaže da je otac učenika, za koga sumnja da je vinovnik incidenta, ranije, u više navrata, pretio i razrednoj starešini i direktoru te da je o tome obaveštena i policija.

- Problemi sa tim učenikom se dešavaju od početka školske godine. Vremenom je bivalo sve gore. On je već imao sve kazne i jedinicu iz vladanja. Sledeća kazna je trebalo da bude izbacivanje iz škole, što, nažalost, nije učinjeno. Tada smo svi mi nastavnici koji smo mu predavali, znali da na tome neće ostati, kaže Dijana Čavić.

Ona kaže da strahuje za svoju i bezbednost svoje porodice.

- Očekujem od policije da zaista uradi svoj posao i ovo dovede do kraja, da se krivac kazni, i normalno, nama nadoknadi ogromna materijalna šteta, kaže profesorka Čavić.

U Policijskoj upravi Subotica su RTV-u potvrdili da im je prijavljen slučaj demoliranja vozila i da intenzivno rade na otkrivanju počinioca.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP