Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

DOMENIKO D. PRIZNAO DA JE UBIO HILDU LUINOVIĆ

Udarao je čekićem i klao britvom!

Autor: Ekipa Alo! | 25.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Domeniko D. (26) priznao je u nemačkoj policiji da je ubio Hildu Luinović (29), poreklom iz Srbije, tako što ju je udarao čekićem po glavi i povredio britvom, prenosi nemački tabloid “Bild”. List navodi i da je ubica, zatim, oruđe kojom je ubio svoju devojku bacio u različite kante za smeće.

Domeniko i Hilda

Domeniko i Hilda

Posle višečasovnog ispitivanja, Domeniko je priznao ubistvo i rekao da, međutim, nije želeo da Hildu ubije i da ju je “udarao oštrim delom čekića, ali ne namerno”.


“Kada je, međutim, video da je teško povređena, odlučio se da je ubije”, prenosi “Bild” reči ubice protiv koga je podignuta optužnica zbog ubistva i prikrivanja ubistva.

Za Domenika se kaže da je sa žrtvom bio u vezi od februara ove godine i da se na društvenim mrežama pokazivao veoma zaljubljenim u lepu Hildu.

Hilda je ubijena brutalno u svom iznajmljenom stanu u Frankfurtu. Za tu mladu i lepu ženu nemački mediji pišu da je radila kao kozmetičarka i kao advokatski pomoćnik. Štampa piše da je ubijena, takođe, bila muslimanka i da prijatelji pokojne Hilde kažu da je ona bila tolerantna i otvorena osoba koja bi se teško složila sa nekim ko ima ekstremističke poglede. Za ubicu postoje medijske spekulacije da je bio ekstremni musliman.

Leš ubijene pronađen je u prošli petak u njenom stanu, a patolozi su, osim povrede glave, koje potiču od udaraca, utvrdili i više rezova oštrim predmetom na vratu, prenose mediji. Ubijena je bila razvedena i imala trogodišnju ćerku.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP