Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ALEKSANDAR ŠUNDIĆ (23) U POLICIJSKOM PRITVORU POSLE UBISTVA STELE GUNDELJ (25)

Udavio devojku, pa javio
majci i bratu da ih voli!

Autor: B. Jelovac - B. Nenković | 14.02.2013 - 23:25:00h | Komentara: 2

Aleksandar Šundić (23), koji je prekjuče zadavio svoju devojku Stelu Gundelj (25), pretio je da će skočiti s krova studentskog doma na Karaburmi, gde se skrivao posle brutalnog zločina.

Aleksandar Šundić

Aleksandar Šundić

Kako saznajemo, neprekidno je u suzama ponavljao: “Ne znam šta mi je bilo. Šta se desilo?”, ali su policajci posle desetominutne drame uspeli da ga savladaju i uhapse.

Stela Gundelj

Stela Gundelj

Stelina sestra o tragediji
saznala na netu

U domu Gundelj u Staroj Pazovi reporteri “Alo!” pronašli su samo rodbinu koja je čuvala kuću.
- Nema nikoga. Stelini su otišli u Beograd, na Institut za sudsku medicinu da preuzmu telo. Ne možemo ništa drugo da vam kažemo osim da je ovo tragedija. Nije nas ni policija obavestila, već je Stelina sestra pročitala vest na internetu - kažu rođaci.

“Policija je saznala da se Šundić skriva u studentskom domu gde je i ranije boravio kao ilegalac kod jednog svog druga. Policajci su ga zaustavili ispred doma i probali da legitimišu, ali je mladić pobegao unutra. Našli su ga na krovu, gde je počeo prvo nepovezano da priča i pokušava da objasni šta je uradio, a onda je hteo da skoči s krova. Policajci su ga odgovarali od toga i na kraju uhapsili. Sve je to trajalo desetak minuta”, kaže za “Alo!” izvor iz policije.

Mladić je, kako saznajemo, nastavio nepovezano da ponavlja “ne znam šta mi je bilo”. “Na trenutak bi zaćutao i gledao u jednu tačku i onda opet nastavio nepovezano da govori”, dodaje naš izvor.

Kako “Alo!” saznaje, Šundić je u policiji izjavio da nije bio pijan i da nije konzumirao drogu. Policija je, saznajemo, u devojčinom iznajmljenom stanu, gde je ubijena, pored kreveta našla polupraznu flašu viskija i čašu.

Kako saznajemo, Šundić i Gundeljeva su bili u ljubavnoj vezi oko godinu dana, a devojka je pre mesec dana odlučila da stavi tačku zbog njegovih čestih ljubomornih ispada.

“Aleksandar je u sredu ujutru, tačno u 8.20, meni i majci poslao SMS i to nam je bilo neobično. Napisao mi je: ’Brate moj, volim te i majci isto reci da je volim’, ispričao nam je juče Nemanja Šundić, rođeni Aleksandrov brat, u rodnoj kući u selu Krćevac kod Topole.

Stela mi se  svidela, bila  je pristojna: majka Svetlana Šundić

Stela mi se svidela, bila je pristojna: majka Svetlana Šundić

 U kući porodice Šundić juče je vladala neverica da je Aleksandar tako nešto mogao da uradi. Majka Svetlana nije prestajala da plače. Nešto pribraniji bio je stariji brat Nemanja. On kaže da je Aleksandar Stelu upoznao prošlog juna u studentskom domu na Karaburmi, gde su oboje tada stanovali.

Hteo da se baci s  krova doma na  Karaburmi

Hteo da se baci s krova studentskog doma Karaburma | Foto: Vesna Lalić

“Bile su nam čudne te poruke. Prošla me je neka jeza. To do sada nikada nije uradio. Posumnjali smo da nešto nije u redu. Majka je bila zabrinuta i pozvala ga je. Rekao joj je da doručkuje i da u 15 sati ima ispit. Prekinuo je vezu i više se nije javljao”, priča za “Alo!” brat Nemanja, koji je dosta vremena provodio s njim u Beogradu, jer je radio kao portir u domu u kome je Aleksandar stanovao.

Nemanja, skrhan zbog ubistva bratovljeve devojke, kaže da se Aleksandar mnogo promenio od kako je upoznao Stelu. Povukao se u sebe, zapostavio društvo, počeo da puši iako je bio sportista. Kaže da je tog dana kada ju je upoznao rekao Nemanji da „nikad u životu nije upoznao takvu devojku“.

- Od tog dana bili su nerazdvojni. Svi su ih u domu znali kao zaljubljeni par i svi su im takoreći zavideli. Svestan sam da nije smeo da uzme tuđi život, ali mislim da je bio psihički sateran u ćošak. Mnogo je emotivno ušao u tu vezu. Koliko znam, i ona je bila ljubomorna, zamerala mu je što se viđa sa drugaricama. A i on je sumnjao da ga ona vara. Pre mesec i po dana imali su žestoku svađu i znam da su razmenili preko 200 poruka. U jednoj od tih poruka rekla mu je da je dete koje treba da odraste - kaže Nemanja.

Aleksandar se promenio kad je upoznao Stelu: brat Nemanja

Aleksandar se promenio kad je upoznao Stelu: brat Nemanja

Odličan student!

Aleksandrov brat kaže da je on planirao da ode na kasting za manekene, ali i da se zbog toga svađao sa Stelom, jer je njoj smetalo da bude okružen drugim devojkama. Aleskandrova majka Svetlana kaže da je Stelu upoznala na Oplenačkoj berbi u Topoli, a da je kasnije sa njima bila i na svadbi u njihovoj familiji.
- Svidela mi se, bila je pristojna devojka, žao mi je nje. Žao mi i moga deteta. Bio je odličan student. Poništavao je ispite kada bi dobio manje od devetke - kaže majka Svetlana.

Poslednji komentari
  • Kvazimoodo Vreme: 15.02.2013 08:28h

    Trebalo je da skocis muskarcino. A ovi njegovi kako su krenuli da pricaju ispasce Stela kriva sto je manijak zadavio. Trebalo bi da ih je sramota.

  • ja Vreme: 15.02.2013 15:10h

    "Suviše je emotivno ušao u vezu!?" "Bio je psihički sateran u ćošak!?" O čemu bulazne ovi?! Je li on ima tri ili 23 godine!? Jeste mu brat,ali je onakvu devojku lišio života i svega onog izvanrednog sto bi postigla. Svako ko je poznavao Stelu zna o čemu pričam. Izvanredna,lepo vaspitana,inteligentna,vredna,pozitivna devojka. Jedna od onih osoba koje su najomiljenije u društvu baš zbog svih svojih vrlina i neposrednosti,a da se zbog toga nikad nije uzvisila iznad nekoga,iako je bila iznad većine. Još se nije ohladila a neljudi su počeli da blate uspomenu na nju! Muka mi je od toga... Počivaj u miru Stela. Ko te poznavao,drago mu je i neizmerno teško. A ko te nije poznavao a piše negativno o tebi nije vredan pažnje. Ko treba da zna zna...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP