Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAŽARI RAZDVOJILI PETRU CVIJIĆ OD SUPRUGE STRADALOG

Udovici svoje žrtve poželela „dobro jutro“!

Autor: I. Milićević | 07.11.2014 - 07:02:00h | Komentara: 17

Početak ponovljenog suđenja bivšoj voditeljki RTS-a Petri Cvijić (36), optužnoj da je u januaru 2012. svojim vozilom pregazila Slobodana Bajića (73), odloženo je juče u Drugom osnovnom sudu zbog štrajka advokata.

Moj Slobodan  se nije ubio sam, već je pregažen na prelazu: Vasiljka Bajić

Moj Slobodan se nije ubio sam, već je pregažen na prelazu: Vasiljka Bajić | Foto: Dušan Milenković

Cvijićeva je juče došla sama u Palatu pravde, a u hodniku se ponovo susrela oči u oči sa Slobodanovom suprugom Vasiljkom Bajić. Najpre je sela pored nje i učtivo joj požela “dobro jutro”. Bajićeva udovica je, međutim, nije ni pogledala, a neprijatnu atmosferu prekinuli su stražari koji su zamolili Cvijićevu da se pomeri na klupu pored. Početak suđenja čekala je u ćošku čekaonice, skrivajući pogled iza naočara.


Sudija Jelena Dragović, morala je da odloži glavni pretres jer je prisustvo advokata Cvijićeve obavezno po zakonu. Na suđenju se nije pojavio ni advokat Bajića, jer porodica smatra da im nije ni potreban.

Suđenje odloženo  zbog štrajka advokata

Suđenje odloženo zbog štrajka advokata | Foto: Dušan Milenković


- Ne treba mi advokat, očekujem da će sud pravilno presuditi ovaj put i da se ništa neće odvijati u tajnosti i iza zatvorenih vrata. Morala su da padnu sva ranija veštačenja, jer su bila montirana. Ovaj put će pobediti pravda, a ne novac. Moj Slobodan se nije ubio sam, već je pregažen na prelazu - kazala je Vasiljka Bajić nakon izlaska iz sudnice.

Raniju prvostepenu presudu kojom je voditeljka oslobođena krivice, poništio je Apelacioni sud i naložio ponovno suđenje. Zbog opštinske nadležnosti i nove mreže sudova, koja je u međuvremenu započela sa radom, predmet je dodeljen Drugom sudu i novoj sudiji. Tokom postupka ponovo će biti saslušavani svedoci i saobraćajni veštaci, jer je Apelacioni sud ocenio da postoji niz nelogičnosti u njihovim izjavama, koje su dovole da voditeljka bude oslobođena krivice.
Poslednji komentari
  • SVETI PETAR Vreme: 07.11.2014 07:41h

    Zao mi je Petre ali 10 godina mora robijati. Zakon je jednak za sve!

  • boban036 Vreme: 07.11.2014 10:19h

    Elementarno vaspitanje nalaze da se nekome prilikom vidjenja pozeli dobar dan ili jutro.Za to izgleda samo nevaspitane i neobrazovane osobe nisu ni cule,ali... Osnovna krivica naseg "Megatrend pravosudja" i jeste u tome sto samo produzavaju ljudske agonije. A i ta matora ce verovatno putem presude dobiti supruga ? Gde je kraj uzivanju u tudjoj nesreci ? Svako gresi i placa za svoje grehe ali ne nekakvim matorim zlobnicima koji i onako nemaju kuda sa svojim zivotom pa se provlace po sudovima

  • harod Vreme: 07.11.2014 10:30h

    Petra je kao vino,sto je starija to je lepsa.

  • harod Vreme: 07.11.2014 10:31h

    Petra je prelepa.

  • Dix Vreme: 07.11.2014 11:23h

    Pa sta ako joj je pozelela dobro jutro?! Nije okoreli kriminalac koji je mucio pa ubio coveka, vec zena kojoj se desilo ono sto svima nama moze da se desi... Da je samo prosla pored nje vi bi opet komentarisali tipa : "Prosla pored supruge nastradalog,a nije joj se javila!" Verovatno joj je potreban oprostaj da bi mogla da nastavi dalje... Na zalost, nastradalog Slobodana nista ne moze vratiti... Dobice kaznu po zasluzi,ali ovo sto je uradila samo pokazuje da je covek...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP