Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

OBJAVILI RAT DILERIMA

Udruženje "Sveti Sava": Oni drogom truju decu u Lazarevcu!

Autor: Blic.rs | 02.11.2013 - 20:53:00h | Komentara: 8

Udruženje građana „Sveti Sava“ objavilo je na svom Fejsbuk profilu „crnu knjigu“, odnosno spisak svih dilera droge s njihovim slikama, mestima stanovanja i načinu na koji i kome prodaju drogu u Lazarevcu.

Udruženje je pre dva meseca pokrenulo akciju javnog osuđivanja svih dilera u Lazarevcu. Tada su po gradu lepili plakate sa imenima i prezimenima dilera, jer su time želeli da skrenu pažnju policiji da ih uhapsi pre nego što narkotike prodaju. Od juče otišli su korak dalje - na Fejsbuk profilu objavili su slike dilera, s kompletnim biografijama, adresama, kao i radnim mestima koji su paravani za dilerski posao.

as

 - Želimo na ovaj način da zaustavimo prodaju droge deci, ubijanje tinejdžera narkoticima, ali i uništavanje kompletnih porodica uvlačenjem droge u kuću. Pozivamo građane svih gradova u Srbiji da urade ovo isto, jer se u svakom naselju zna ko i kako prodaje drogu. Tako ćemo i policiju primorati da ih hitno uhapsi. Naše akcije su urodile plodom, neki su već u zatvoru, ali ima još dilera na ulici. Molimo da svi ove slike pokažu porodicama, rođacima, familiji, da javno žigošemo dilere, da svi znaju šta rade - kažu u udruženju „Sveti Sava“, ne želeći da otkrivaju imena u strahu od odmazde dilera.

U MUP-u kažu da im je rad ovog udruženja od ogromne koristi, da su pojedini dileri već uhapšeni, a da u ovom trenutku policija s tužilaštvom istražuje poslove i ovih označenih, ali i onih koji ni udruženju nisu poznati.
- Znatno su nam olakšali posao i na policiji je sada da istraži sve navedeno i da procesuira dilere. Međutim, svi moraju da znaju da istraga mora da bude završena, da se protiv svakog prikupe dokazi. Svakako i sada istražujemo i radimo na ovom slučaju. I nećemo stati - kažu u policiji.
Poslednji komentari
  • Djole Vreme: 03.11.2013 00:30h

    Podrzavam akciju, da se postave slike dilera na interner i bilborde po gradovima iz kojih su ...

  • milunher Vreme: 03.11.2013 06:59h

    Ovo udruzenje sve zna a policija nezna e svasta.Pa nek drzava placa pripadnike ovog udruzenja a policajcima nek daju otkaze. E

  • Mile Vreme: 03.11.2013 07:53h

    I ja cu ovo za mog komsiju Milojka da postavim na internet... nije narko diler al ga ne volim...

  • roditelj Vreme: 03.11.2013 09:15h

    ma sve se to zna samo sto nekom ne odgovara da se ta posast iskoreni. pravosudje treba da radi energicnije i strozije protiv ovakvih dela. Na zalost put za ulazak u EU mora da se placa.

  • gavrilovic Vreme: 03.11.2013 10:43h

    BRAVO,LJUDI!!! SAMO,DILERSKI SLJAM U CELOJ SRBIJI JE U TESNOJ VEZI SA POLICIJOM,TO SE TAKODJE ZNA.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP