Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SKLADAN BRAK

UGLEDALI SE NA FILM: Žena ih mamila seksom, muž ih pljačkao!

Autor: B. Janačković | 31.10.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Niška policija uhapsila je D. D. (33) i njegovu nevenčanu suprugu M. Z. (22) zbog sumnje da su opljačkali dvojicu muškaraca koje su na prevaru namamili u svoju kuću. Žrtve je, kako se sumnja, navlačila M. Z. nudeći im seks, ali bi im švaleracija presela kada bi se iz druge sobe pojavljivao D. D. sa noževima u rukama!

M. Z. (22) i D. D. (33)

M. Z. (22) i D. D. (33)

- Muškarac iz okoline Leksovca dobio je sms poruku kojom mu M. Z. nudi seks, navodeći da je dobila broj od njegovog poznaninka. Kada je ušao u navedenu kuću, M. Z. je zaključala vrata. On je seo u fotelju i taman kada je „radnja“ trebalo da počne, iz druge sobe se pojavio D. D. i počeo je da viče: „Došao si da mi je**š ženu, je l’ ti znaš da je to moja žena - priča izvor blizak istrazi.


Žrtve, javite se


„S obzirom na to da je u toku rada utvrđeno da postoji veći broj oštećenih, pozivamo građane da, ukoliko prepoznaju osumnjičene sa fotografije, prijave slučaj na broj telefona 192 ili 018/522-982 i 018/503-127“, saopštila je niška policija.

- Oboje su ga tukli preteći da će zaklati i njega i porodicu ako im ne da novac. D. D. se dodatno iznervirao kada je video da čovek kod sebe ima samo 3.200 dinara. Vikao je na njega: „Pa je l’ si sa toliko novca mislio da je**š“ - kaže naš sagovornik i dodaje da su žrtvi zapretili da će ga ubiti ako ih prijavi, ali je on to ipak učinio posle deset dana, strahujući za bezbednost, a policija je utvrdila da postoji još jedan oštećeni iz okoline Niša.

Ugledali se na film  „Izbačen iz koloseka“

Ugledali se na film „Izbačen iz koloseka“


- On je dva puta već bio sa M. Z. pa mu nije bila sumnjiva njena ponuda da kupi dva litra piva i dođe kod nje. Kada je ušao u kuću, po istom scenariju se pojavio D. D. sa noževima. Od njega su uzeli „samsung“ telefon i 5.000 dinara uz obećanje da će doneti još - kaže izvor „Alo!“.

Pošto su nastavili da mu šalju poruke da im donese ostatak novca ili će ga „voditi na Bubanj“, ogovorio im je da će ih prijaviti policiji, nakon čega su uznemiravanja prestala.
Poslednji komentari
  • jovan Vreme: 17.11.2014 18:04h

    seks je najbolji na svetu, da bi imali decu seks je kaoi ljubav u krevetu

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP