Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TRAGEDIJA U SELU VLAŠKA

Ugušili se u bunaru!

Autor: Ekipa Alo! | 29.11.2012 - 00:44:00h | Komentara: 0

Radnici Goran Tolić (44) i Dejan Milijašević (40) ugušili su se juče oko 9.45 sati radeći na iskopavanju bunara u dvorištu porodične kuće u selu Vlaška u okolini Mladenovca.

Kada su iz bunara izvukli dva tela bez svesti, lekari su mogli samo da konstatuju smrt

Kada su iz bunara izvukli dva tela bez svesti, lekari su mogli samo da konstatuju smrt

U bunaru se prvi onesvestio Goran, nakon čega je Dejan sišao u bunar za njim pošto ovaj nije odgovarao na njegovo dozivanje. Prema prvim pretpostavkama, veruje se da su se obojica otrovali gasom, a nakon obdukcije znaće se da li je u pitanju metan ili ugljen-monoksid.


Dvojica radnika, koja se poslom sa bunarima bave dugi niz godina, započela su kopanje u dvorištu meštanina Vlaške Milorada Mirkovića juče ujutru.
- Počeli su sa poslom pre nedelju dana i iskopali su bunar dubine oko 11 i širine 1,5 metar. Juče su došli da rade, popili kafu i otišli do bunara. Sve se dogodilo za par trenutaka, u kuću je utrčao komšija koji je bio tu da im pripomogne ako šta zatreba i zapomagao da Goran ne izlazi iz bunara... - ispričala je Svetlana Mirković.

Prema priči pomenutog komšije, Bobana Bukvića, u bunar se prvi spustio Dejan, ali se ubrzo začulo kašljanje i krkljanje. Dejan je potom uzeo flašu vode verujući da je Goranu pozlilo i spustio se dole. Ni jedan ni drugi iz bunara više nisu izašli. Kako nijedan nije odgovarao na Bobanovo usplahireno dozivanje, mladić je otrčao i rekao Mirkovićima da zovu nekoga.
Ubrzo su na mesto nesreće stigli vatrogasci i ekipe Hitne pomoći koji su oko 10 časova izvuklli dva tela bez svesti i mogli samo da konstatuju smrt. Tela su prevezena na Institut za sudsku medicinu, a kako saznajemo, obojica radnika su za sobom ostavila po dvoje dece.

- Obojica su vredni ljudi i od kopanja bunara su prehranjivali porodice godinama. Ne znam šta se juče desilo da budu toliko neoprezni i siđu u bunar, ne proveravajući da li ima metana ili ugljen-monoksida kog u našim krajevima ima koliko vam volja. Što se Mirkovića tiče, samo mogu da kažem - jadni ljudi. To je jedna divna porodica, ali ih nažalost iz godine u godinu prate tragični događaji.
Pre desetak godina su im u roku od godinu dana umrla dva sina, oba od po 19 godina, pre tri godine im je izbio požar na štali i sad da im neko umre u dvorištu... Šta reći, strašno! - priča jedan od meštana mladenovačkog sela Vlaška.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP