Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

EKSKLUZIVNO

Uhapšen Aleksandar Čabarkapa zbog pokušaja dva ubistva!

Autor: B. J. | 16.08.2013 - 11:17:00h | Komentara: 5

Aleksandra Čabarkapu (32), bivšeg momka Ljube Pantović, učesnice rijaliti programa "Farma", uhapsila je danas beogradska policija zbog sumnje da je odgovoran za dva pokušaja ubistva, iznude, razbojništva, paljevine i nedozvoljeno nošenje oružja, saznaje ekskluzivno Alo.rs.

Fotografija iz policije: Aleksandar Čabarkapa

Fotografija iz policije: Aleksandar Čabarkapa

Sa  njim su uhapšeni i Nemanja M. (23), Aleksandar S. (28) i Milorad R. (52), koji su činili kriminilanu grupa koja se bavila iznudama i razbojništvima po Beogradu.

Čabarkapa je osumnjičen za pokušaj ubistva Karađorđa Subotića, bivšeg muža Ljube Pantović, kao i Beograđanina Bobana Krstića (30), pod čiji automobil je postavio eksplozivnu napravu.

Čabarkapa je, inače, poslednji put hapšen 2009. Godine zbog sličnih dela, a tada su on i njegova ekipa mučili i iznudili novac od Nebojše Šarovića, kuma Andrije Draškovića.

On se u Kaluđerici se odavno dovodio u vezu sa mnogim krivičnim delima...
 

Uskoro opširnije...

Čabarkapa i Aleksandra / Foto: Oksana Toskić Copyright by ALO!

Čabarkapa i Aleksandra | Foto: Oksana Toskić Copyright by ALO!

Pre samo nekoliko dana, Ljuba Pantović je tražila da nju i njenu ćerku Aleksandru policija zaštiti od Aleksandra Čabarkape. Bodi-bilderka je u društvu Goce Božinovske pre dva dana posetila policijsku stanicu „29. novembar“, gde je podnela zahtev da se njenom bivšem dečku s kojim je maloletna Aleksandra trudna izda zabrana prilaska kako njoj tako i njenoj deci.

Poslednji komentari
  • Lana Vreme: 16.08.2013 12:34h

    Sram te bilo Ljubo,pogledaj kako ti se kćerka oblači sa 16 god.nije ni čudo šta vam se dešava,a ovaj je i trebao da bude uhapšen.

  • BATA Vreme: 16.08.2013 18:48h

    A mi se pitamo u Kaluđerici i šire često gore nepodobni kafići i restorani ,a mnogi nisu mogli da opstanu od torture ove družine .A države nema pa nema .

  • Goksi Vreme: 16.08.2013 21:03h

    Hahahah a steta bas fini neki gospodin taj Aleksandar Adidas Cabarkapa :)

  • ja Vreme: 17.08.2013 05:02h

    Vidi LJubine cerke od 16 godina a na farmi razvezala jezik kako ce neke zakopavati 26 asova u zemlju pa nek sebe zakopa i neka samo cuti.

  • radmola Vreme: 17.08.2013 08:47h

    Eto toliko o Ljubi,njenoj cerki,decku~zetu,vaspitanju i moralu!!!A nije birala reci koje je izgovarala nebi li sto vise ispljuvala Staniju i napravila od cure nemoralnu i neurednu devojku!!!!Eeee,mudrice posto si na Farmi glumila vojnika i postenu zenu,zaboravila si u svom ludilu da vaspitas decu i da ih izvedes na pravi put!!!!Sklona si bila narodnim izrekama pa sada ti cuj jednu:PRVO ZALI SVOJU BASTU,PA ONDA TUDJU!!!!U misiju rupu da se sakrijes i stidis sto si predstavljala Srbiju i na Farmi vredjala curu kojoj covek moze samo da zavidi na svemu sto je postigla u zivotu,ustvari pa zato si je i ogovarala jer je cura ostvarena u svemu!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP