Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

DOLIJAO REKORDER

Uhapšen begunac sa 107 prekršaja!

Autor: FoNet | 17.12.2012 - 10:53:00h | Komentara: 0

Granična policija Bosne i Hercegovine (BiH) uhapsila je na sarajevskom aerodromu Ivana Zadkovića (26), zvanog Crnogorac, iz Banja Luke, rekordera po broju saobraćajnih prekršaja i novčanih kazni, čak 107, koje su mu izrečene zbog nasilničkog ponašanja i tuča, pišu Nezavisne novine.

Zadković je uhapšen na osnovu međunarodne poternice, koju je za njim još ranije raspisao Osnovni sud Banjaluka zbog krivičnih dela ugrožavanja saobraćaja.

pokrivalica

Ilustracija | Foto: Nebojša Marković

On je u poslednjih nekoliko godina zadavao prave muke policijama Republike Srpske (RS) i Federacije BiH, jer je bez položenog ispita vozio motocikle i automobile iz rentakar agencija, kojima je počinio veći broj teških saobraćajnih prekršaja.

"Zadkoviću su prijatelji u rentakar agencijama iznajmljivali automobile, kojima je on činio prekršaje.

Radi se o mladiću koji je, osim zbog prekršajnih prijava, u ranijem periodu bio osuđivan i zbog većeg broja težih krivičnih dela", naveo je izvor lista blizak policiji RS.
Njemu su do sada izrečene i novčane kazne u ukupnoj visini od oko 12.000 evra, koje nije platio, a pošto nema imovine, "otplatiće" ih najverovatnije ležanjem u zatvoru, gde se dan računa 50 evra.
Zadkovića je najviše kažnjavala banjalučka policija, 65 puta, zbog niza saobraćajnih prekršaja i remećenja reda i mira. Policajci iz Prnjavora i Laktaša kaznili su ga po devet puta, u Gradišci osam, Mrkonjić Gradu pet, Prijedoru tri puta i u Derventi i Čelincu po jednom.
Na teritoriji Federacije BiH Zadkovića je policija kaznila ukupno šest puta - zbog po dva prekršaja u Jajcu i Bugojnu i po jednog u Posušju i Konjicu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP