Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

VELIKA AKCIJA PU ZA GRAD BEOGRAD

Uhapšen bivši predsednik opštine Novi Beograd!

Autor: S.V. | 12.12.2013 - 11:28:00h | Komentara: 7

U nastavku akcije na suzbijanju korupcije Policijski službenici PU za grad Beograd u saradnji sa Višim tužilaštvom u Beogradu danas su uhasili Nenada Milenkovića, bivšeg predsednika opštine Novi Beograd, Mišu Markovića i Dejana Miljkovića, direktora i predsednika upravnog odbora JP "Poslovni prostor" Novi Beograd kao i članove UO tog preduzeća Petra Rackovića, Aleksandara Karanovića, Radisava Dabetića i Vladimira Garića a krivičnom prijavom obuhvaćena je i Helena Načić - Todorović za kojom policija intenzivno traga.

Nenad Milenković

Nenad Milenković | Foto: Nemanja Kostić

Oni se sumnjiče da su zloupotrebili službeni položaj i to tako što je Milenković uz pomoć Markovića, Miljkovića i ostalih suprotno statutu opštine naložio odgovornima u JP "Poslovni prostor" da donesu odluku kojom se stavlja na raspolaganje i neposredno upravljanje poslovni prostor u sklopu objekta bisokopa "Fontana",  površine 525 metara kvadratin, opštini Novi Beograd, a sumnjiče se i za zaključivanje ugovora o saradnji sa preduzećem "Art&popcorn" iz Beograda, da su tom predutzeću dali taj prostora na korišćenja bez nakande na deset godina.

Sumnja se da su na taj način pribavili korist tom privatnom preduzeču od preko 1,5 miliona dinara a na štetu opštine Novi Beograd.

Poslednji komentari
  • Митрофан Фустић Морија Vreme: 12.12.2013 12:02h

    Криминалци свих земаља, уједините се!

  • Kvazimoodo Vreme: 12.12.2013 12:14h

    Ovakve zadrigle, ljigave mamlaze koji sanjaju o tome da pokradu sto vise i da pojedu sto vise i strpaju u svoja ogromna d..eta bih oterao na njivu i da mi narednih deset godina kopaju kukuruz i vade krompir. A ziveli bi mi u svinjcu jer i nisu za drugo. Prosto mi se gadi sve kad vidim ovakve likove. Nemojte molim vas vise ni slike da im objavljujete, samo napisite ime i prezime. Lakse cu podneti.

  • Kvazimoodo Vreme: 12.12.2013 12:17h

    Pravo, pravcato govedo ... Ustvari vise mi izgleda kao krme. Oterati u zatvor na jedno dvadeset godina. Minimum. Pa videli bi sto bi neko ponovo probao isto. Dok god nemamo kaznenu politiku adekvatnu pocinjenom delu u ovoj zemlji bolje biti nece. Umesto da zidaju zatvore, jer mi definitivno imamo potencijalnih zatvorenika koliko god hocete, mi zidamo koridor 10 ...

  • moca Vreme: 12.12.2013 12:37h

    Mesano DS i malo spo-.

  • Vitez Vreme: 12.12.2013 12:37h

    Proširite listu i na Rakovicu, tkz. Čupko deli poslovne prostore i opštinsko zemljište kao da mu je babovina.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP