Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NOVI ZLOČIN IZ LJUBOMORE

Uhapšen davitelj!

Autor: Enis Sadiku | 14.02.2013 - 08:45:00h | Komentara: 7

Beogradska policija uhapsila je jutros oko 6 sati Aleksandra Šundića (23) zbog sumnje da je juče u krevetu zadavio devojku Stelu Gundelj (25) u stanu u ulici Radovana Simića Cige 46, u beogradskom naselju Medaković. Kako saznajemo, nakon ubistva, Aleksandar je nazvao prijatelja kome je rekao da je posle žučne svađe Stelu stezao rukama za vrat i da se ona više ne pomera. Potom je prijatelju još rekao da mu života bez nje nema, a zatim je prekinuo vezu.

Aleksandar Šundić

Aleksandar Šundić | Foto: Privatna fotografija

Šundićev prijatelj je nakon dolaska na pomenutu adresu, ugledavši Stelino beživotno telo, oko 10.25 odmah pozvao policiju i ispričao šta mu je Aleksandar rekao, saznaje “Alo!”.

Osumnjičeni je nakon ubistva pobegao u studentski dom, gde je ranije stanovao, a u kome ima prijatelje.

- Policija je Šundića tražila na nekoliko adresa, između ostalih i na Karaburmi, upravo zbog mogućnosti da se sakrije kod nekog prijatelja. U jednom momentu, primećen je. Krenula je potera i on se, u pokušaju da pobegne, popeo na krov zgrade - rekli su iz policije.

Šundić je priznao da je ubio devojku, rekao da je bio zaljubljen u nju, ali da je sumnjao da ga vara. Uhapšen je na krovu studentskog doma, nakon čega je prebačen u zgradu beogradske policije. Određeno mu je policijsko zadržavanje, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden istražom sudiji Višeg suda u Beogradu.

Stela

Stela Gundelj | Foto: Privatna fotografija

Iz policije su nam rekli da su prijavu dobili u pomenuto vreme i dolaskom na mesto tragedije zatekli su beživotno telo devojke sa brojnim podlivima na vratu. Prema policijskim pretpostavkama i na osnovu prikupljenih podataka, sumnja se da je Šundić zbog velike ljubomore ubio devojku. Policija takođe sumnja u Šundićevu izjavu da hoće da izvrši samoubistvo, a naš izvor navodi da se sličan slučaj dogodio u Novom Sadu.

Ubistvo na Voždovcu

Zgrada u kojoj se dogodilo ubistvo | Foto: Masanori Jošida

1212

Policajac ispred zgrade u naselju Medaković | Foto: Masanori Jošida

Naime, nakon što je ubio devojku Vladislavu Červenko (25), Darijan Musić je isto najavljivao samoubistvo, a u praksi je to demantovao bežeći na Kosovo.
Komšije u zgradi u kojoj je Stela živela imaju za nju samo reči hvale.

"Mama, volim te"

Aleksandar je neposredno nakon što je udavio Stelu, poslao poruke preko mobilnog telefona majci i bratu.

- Mama, volim te - stajalo je u SMS-u koji je uputio majci juče tačno u 8.20 minuta.

 - Poznavala sam je površno, a ono što sam znala je bilo dovoljno. Stela je u roku završila Medicinski fakultet, a prošle godine se zaposlila u jednoj farmaceutskoj firmi. Znam da je iz Stare Pazove. Ovde je živela u iznajmljenom stanu, a ne mogu tačno da kažem kada je počela da se zabavlja sa Aleksandrom. Koliko još znam o njoj, igrala je u kulturno-umetničkom društvu. Strašno je to što joj se dogodilo. Bila je zaljubljena, a i videlo se da je Aleksandar mnogo voli, samo je nikada nije puštao samu - ispričala je komšinica.

Aleksandar Šundić

Aleksandar Šundić i Stela Gundelj

Prema njenim rečima, mogla se čuti svađa iz njihovog stana na prvom spratu, ali ne tako često.

Aleksandar Šundić

Na njegovom “fejsbuk” profilu može se videti da nešto nije bilo u redu u njihovoj vezi. Naime, Aleksandar je pre nekoliko dana postavio pesmu Elvisa Prislija “Suspicious Mind” (Sumnjičave misli), a pre toga i tekst pesme grupe „Indeksi“: “Nek čuje bol u pesmi koju pevam njoj, samo njoj... Zauvek neka nosi na srcu znak, život je jedan ona bacila...“

Prijatelji: Nije nam se žalila
Da je Stela Gundelj mučki ubijena, njeni prijatelji iz Amatersko kulturno-umetničkog društva Medicinskog fakulteta “Mika Mitrović Jarac”, za koje je igrala, saznali su preko medija.

Stela Gundelj

Stela Gundelj | Foto: Privatna fotografija

- Dolazila je redovno na probe. Nije se žalila ni na koga, a ja nisam ni znala da ima momka. Bila je odličan igrač i naš pravi prijatelj. Ponosila se što je sa visokim prosekom završila Medicinski fakultet i što je uskoro trebalo da putuje na međunarodnu razmenu studenata. Znali smo svi da živi u iznajmljenom stanu, ali ne i to da je tu neko zlostavlja - priča jedna od Stelinih prijateljica koja ne želi da se njeno ime spominje u javnosti.
Poslednji komentari
  • bozica doljanin Vreme: 13.02.2013 23:05h

    Ne mogu opisati koliko mi je žao tog deteta, a i njenih roditelja. Devojka je bila za primer i dete kakvo bi svaki roditelj poželeo. Šta reći sutra njenoj majci, divnoj ženi - mojoj drugarici, kako je utešiti. Da li je moguće da neko misli da ima pravo na tudj život. Sunca ima za sve, samo neznam da li ga više ima za njene roditelje i sestru.

  • Brat Srbin Vreme: 13.02.2013 23:09h

    Majmun maloumni,verovatno nije imao iskustva ona mu je bila centar sveta,i ljubomora ga je dotukla,da je u mladosti vise prosao,ne bi se ovo dogodilo,ovakve kretene treba zatvoriti dozivotno i muciti,to je prava kazna.

  • vasa popov Vreme: 14.02.2013 08:39h

    Treba pod hitno da se oglase stručnjaci i da narodu objasne štetnosti uzimanja steroida a dosta mladih , koji se bave bodibildingom ,ih uzima bez kontrole i tada dolazi do gubljenja funkcije testisa,pa impotencija,pa ljubomora i na kraju ubistvo.HEMIJA UBIJA.

  • VALJEVAC Vreme: 14.02.2013 16:17h

    Nisam sudija niti ( ne daj Bože) to uzimam sebi za pravo,ali već su nam doosadili ovakvi svakodnevni slučajevi.Komentarisao sam onaj slučaj iz Novog Sada pa evo opet. Devojke otvorite oči.Sva ta nazovi ljubomora i agresivnost sigurno se nije pojavila samo tog momenta.Sve je to kod čoveka od ranije samo treba realno gledati pa će se na vreme ukapirati. Posledice su uvek iste,a to nam se dešava svakodnevno.Manje boli raskid veze na vreme.

  • Anonimna Vreme: 15.02.2013 13:37h

    Šta reći kad je iz priloženog svaki komentar suvišan,kuda ovaj svet ide i dokle smo došli?Sve više mldih a psihički labilni,da li se ubijanje naziva ljubavlju i iskazivanju osećanja?:(

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP