Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

IZA REŠETAKA MARKO LUGONJA

Uhapšen diler Baneta Sanšajna!

Autor: S.V. - E.S. | 08.04.2014 - 09:29:00h | Komentara: 0

Na Novom Beogradu je danas pre podne u okviru akcije koju sprovodi beogradska policija uhapšen Marko Lugonja (33) kod koga je pronađeno 80 paketa spida, oko 100 grama marihuane i u tegli nešto heroina, saznaje "alo.rs". Pored Lugonje, sa sto grama heroina oko 14 časova uhapšen je još jedan narko diler u Beogradu.

Bane Bojović

Bane Bojović

Kako još saznajemo Lugonja je lišen slobode i u okviru istrage koja se vodi protiv Branka Bojovića poznatijeg kao Bane Sanšajn, a koji je od juče iza rešetaka. Prema informacijama iz istrage alo.rs saznaje da je Bojović upravo od Lugonje kupovao drogu a onda je preprodavao drugima. Još nam je rečeno da u Bojovićevom stanu nakon njegovog hapšenja nije pronašla ni gram narkotika.

Muzičar je juče prilikom pretresa kada je zaustavljen u svom džipu napao i povredio policajca.  Prilikom hapšenje je deo droge čvrsto stegao šakom, koju su čuvari reda uspeli da otvore tek nakon što su ga oborili na asfalt i pet minuta se rvali s njim.
Bojoviću određen pritvor od 48 sati, a policija i tužilaštvo proveravaju informacije da je on snabdevao drogom veliki broj poznatih ličnosti sa srpske estrade.

Diler koji je uhapšen posle Lugonje ne dovodi se u direktnu vezu, prema prvim operativnim podacima policije, sa Bojovićem, inače, još uvek traje akcija policije u raskrinkavanju i hapšenju dilera droge na beogradskim ulicama.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP