Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ČEKIĆEM USMRTIO NEVENČANI PAR

Uhapšen dvostruki ubica iz Bora, vratio se na mesto zločina!

Autor: S. Božinović | 18.07.2015 - 17:05:00h | Komentara: 0

Pripadnici borske policije uhapsili su meštanina Zorana Milojkovića (51) zbog sumnje da je 13. jula u borskoj ulici ’’ 3.oktobar ‘’ broj 35/35 ubio nevenčane supružnike Ljubišu Veljkovića (54) iz Bora, i Lidiju Ristik (46), državljanku Makedonije.

Policija privodi osumnjičenog za ubistva

Policija privodi osumnjičenog za ubistva | Foto: S. Božinović


Ubica je otkriven zbog – svoje radoznalosti! Naime, kada je na lokalnim medijima čuo da su otkrivena dva leša, on je otišao pravo na mesto zločina.

Došao je do zgrade, otišao do vrata stana ubijenih ljudi, i policajcu koji je tu obezbeđivao lice mesta kazao da je bio prijatelj Veljkovića i Ristikove.


Policajcu je to bilo sumnjivo, jer je čovek odgovarao opisu koji su organima reda dali stanari zgrade, pa je odmah pozvao kolege.


Upoređujući snimke sa bezbedonosne kamere, koje se nalaze oko zgrade, organi reda su posumnjali da je upravo Milojković ubica. On je to uporno negirao. Međutim, “pao”’ je na poligrafu nakon čega je priznao zločin uz reči da “uopšte ne zna zašto je to uradio”.


- Bio sam u stanu kod kod Ljube, a on se nešto prepirao sa Lidijom. Ona je zatim izašla iz sobe i kazala da ide da spava. U tom trenutku, kao da mi je roletna pala preko lica. Ljuba je sedeo za stolom i motao cigaretu. Prišao sam mu s leđa i nekoliko puta udario čekićem u glavu, onom oštrom stranom.


Njemu je samo glava pala na sto, a da nije bio krvav mislio bih da je mirno zaspao. Zatim sam otišao u sobu i Lidiju, koja je čvrsto spavala, isto tako udarao čekićem u glavu. Onda sam uzeo svoje stvari i čekić i otišao iz stana – ispričao je osumnjičeni nadležnima.


Ubica je zaključao vrata za sobom i usput, u borskoj ulici Stanoja Miljkovića, bacio čekić u kontejner. Iako je priznao ubistvo i ispričao sve kako je bilo, osumnjičeni stoji pri tvrdnji da: ‘’Uopšte ni meni nije jasno zašto sam ih ubio’’.

Par dana pošto je ubio ovo dvoje ljudi, Milojkoviću je pozlilo i on je kolabirao. Policiji je rekao da mu je bilo loše jer ga je izjedala savest. Otišao je na Prijemno-trijažno odeljenje Opšte bolnice u Boru.


Lekari su konstatovali stres i povišen pritisak i, nakon što su mu ukazali pomoć, pustili su ga kući.


- Još tada sam želeo da odem i sam se prijavim policiji, ali ne znam zašto to nisam učinio – kazao je Milojković.


Protiv Milojkovića je podneta krivična prijava zbog ubistva, nakon čega mu je određen dvodnevni pritvor, a on sproveden u Okružni zatvor u Zaječaru.

Ranije danas Nebojša Stefanović, ministar unutrašnjih poslova je potvrdio hapšenje osumnjičenog za stravičan zločin u Boru.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP