Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

BANE SANŠAJN PAO U NEDELJU ZBOG POSEDOVANJA DROGE

Uhapšen glavni estradni diler!

Autor: E. SADIKU - D. Ć. | 08.04.2014 - 16:50:00h | Komentara: 2

Reper Bane Bojović (45), frontmen muzičke grupe „Sanšajn“, uhapšen je u nedelju zbog posedovanja šest paketića droge spid, metalne kutije sa praškastom materijom i napada na policajca. Kako „Alo!“ eksluzivno saznaje, on je priveden u policijsku stanicu Novi Beograd, gde mu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati. Bojović je danas odveden i u Više tužilaštvo na saslušavanje. On je danas popodne priveden zamenici Višeg javnog tužilaštva u Beogradu koje je nakon saslušanja predložila da se reperu odredi pritvor. Međutim, sudija za prethodni postupak nije Bojoviću odredio pritvor već ga je pustio da se brani sa slobode, uz obrazloženje da ne stoje razlozi za određivanje pritvora. Danas je uhapšen i narko diler Marko Lugonja od koga je Bojović kupovao drogu a onda je preprodavao drugima.

Bane Bojović

Bane Bojović

 

Poznati reper u trenutku hapšenja je kod sebe imao šest
paketića spida, metalnu kutiju sa praškastom materijom, a
na jednog policajca je i fizički nasrnuo šutnuvši ga u nogu

Bojovića je privela interventna jedinica nakon što je prilikom pretresa nasrnuo na jednog od policajaca i tom prilikom mu naneo lakše povrede. Prema rečima našeg sagovornika iz istrage, patrola interventne policije zaustavila je poznatog repera u džipu „rover“ na Savskom nasipu, ispod Mosta na Adi.

- Policajci su započeli pretres automobila i u trenutku kada su u vozilu pronašli metalnu kutiju u kojoj se nalazila praškasta materija, Bojović je nasrnuo na policajca i šutnuo ga u nogu, a zatim je zavukao ruku u džep i stegao ostatak droge u pesnicu. Policajci su u skladu sa zakonom reagovali i u pokušaju da savladaju Bojovića oborili su ga na asfalt i tako pokušali da ga smire i otvore mu šaku. Nakon petominutnog rvanja, Bojović se primirio, a policajci su mu otvorivši šaku pronašli šest paketića droge spid. On je odmah odveden u PS Novi Beograd, gde mu je napisana prijava, a u međuvremenu je stigao i Bojovićev advokat. Njega bi danas trebalo da sasluša dežurni istražni tužilac, koji će odlučiti o daljem pritvoru - navodi naš sagovornik i dodaje da Bojović nikada nije osuđivan, mada se sumnja da srpsku estradu snadbeva narkoticima, što će policija i tužilaštvo ispitati daljom istragom.

"Policija proverava operativna saznanja da je Bojović dilovao
drogu velikom broju estradnjaka, za šta će biti
posebno ispitivan"

izvor „Alo!“

- Policija proverava operativna saznanja da je Bojović dilovao drogu velikom broju estradnjaka, za šta će biti posebno ispitivan, a policija i dalje ne može da da konkretne podatke o detaljima jer je istraga u toku - kaže naš izvor blizak istrazi.

Inače, Sindikat srpske policije pohvalio je rad svojih kolega i izrazio nadu da će se u ovom slučaju postupiti u skladu sa zakonom i pravom.

"Nakon petominutnog
rvanja, Bojović se primirio, a
policajci su mu otvorivši šaku
pronašli narkotike"

izvor „Alo“

- Nadamo se da će ovaj izvršilac krivičnog dela završiti iza rešetaka, gde mu je i mesto, a da će se kolege brzo oporaviti i vratiti se na posao koji vole i profesionalno obavljaju. Oni ne očekujući hvalospeve, naviknuti su da ih nagrade zaobilaze, ali ne gube nadu i veru. Oni veruju da će jednog dana na službu dolaziti sigurni i da će ih država zaštititi kao što oni štite tu istu državu - kažu u Sindikatu srpske policije.

Otac Savo: Nisam znao da je uhapšen! Je l‘ mi dete zdravo?!


Banetov otac, poznati seksolog Savo Bojović, dok ga mi nismo pozvali nije imao pojma šta se desilo sa njegovim sinom niti gde se nalazi.

Savo Bojović

Otac frontmena poznate grupe: Savo Bojović

- Kako u policiji?! Da li je povređen?! Da nije bila neka saobraćajna nesreća?! Znao sam da se nešto desilo, ali nisam imao pojma da je u policiji. Nisam ga video dva dana, zvao sam ga na mobilni, ali mi se nije javljao. Kažete da je droga u pitanju! Pa ne znam šta da vam kažem, on nije pokazivao znake da bi krenuo tim putem. Mogu li ja sada da pozovem policiju da vidim šta se desilo, hoće li mi reći? Hvala vam što ste mi javili, makar bile i ovako loše vesti - potpuno zbunjeno nam je rekao muzičarev otac. B. Radulović

 

Uhapšen diler Baneta Sanšajna! 


Na Novom Beogradu je danas pre podne u okviru akcije koju sprovodi beogradska policija uhapšen Marko Lugonja (33) kod koga je pronađeno 80 paketa spida, oko 100 grama marihuane i u tegli nešto heroina, saznaje "alo.rs".


Kako još saznajemo Lugonja je lišen slobode i u okviru istrage koja se vodi protiv Branka Bojovića poznatijeg kao Bane Sanšajn, a koji je od juče iza rešetaka. Prema informacijama iz istrage "alo.rs" saznaje da je Bojović upravo od Lugonje kupovao drogu a onda je preprodavao drugima.

Još nam je rečeno da u Bojovićevom stanu nakon njegovog hapšenja nije pronašla ni gram narkotika.

Kolega reper davno otkrio Baneta!

Beogradska hip-hop grupa, Prti Bee Gee, u svojoj pesmi "Ti i ja", koju je snimila pre više od 10 godina, spominjala nelegalne aktivnosti Baneta iz grupe "Sanšajn".

OVDE možete poslušati tu pesmu.

Poslednji komentari
  • Ivan Inanovic Vreme: 08.04.2014 17:57h

    Tekst pesme , Ti i ja ... ...Kod Baneta sam "Sunshine-a" isao na semu zesca je faca pa sam im'o tremu Kad niko nema drugi ja pozovem Kemu TV i satelitska kod njega mi u remu... Da li su ovi stihovi nastali slucajno ?!

  • pink panter Vreme: 09.04.2014 00:03h

    Nije dete krivo,tata mu nije na vreme objasnio šta je droga.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP