Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NAPAD NA SLUŽBENO LICE

Uhapšen jer je udario pesnicom policajca!

Autor: tanjug.rs | 25.08.2014 - 13:52:00h | Komentara: 1

RAŠKA, 25. avgusta (Tanjug) - Kraljevačka policija uhapsila je N.J. (33) iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je naneo lake telesne povrede policajcu, koji je bio na zadatku u službenoj pratnji navijačima fudbalskog kluba Radnički 1923, od Kragujevca do Novog Pazara, saopštila je danas PU Kraljevo.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Raški, na predlog tužilaštva, osumnjičenom N.J. odredio je pritvor u trajanju do 30 dana.
Sumnja se da je N.J. u subotu, oko 16.30 časova, prevozeći kombijem iz Kragujevca na utakmicu u Novi Pazar navijače FK Radnički 1923, ometao saobraćaj na delu magistralnog puta od Ušća prema Novom Pazaru.
Postoje osnovi sumnje da je N.J. više puta usporavao da bi se pozdravljao sa navijačima iz drugog vozila, pružajući ruke kroz prozor i uzimao kese sa alkoholnim pićem u toku vožnje.
Kada su se službena vozila i vozila sa navijačima zaustavila na parkingu pored magistralnog puta u Raški, osumnjičeni je policijskom službeniku Policijske uprave Kragujevac, koji je bio na službenom zadatku pratnji navijača, udarcem pesnicom u glavu naneo lake telesne povrede.
Policijski službenici su osumnjičenog sprečili u pokušaju bekstva.

Poslednji komentari
  • pera kojot Vreme: 25.08.2014 15:39h

    Kakva smo mi banana drzava kad svako moze da bije policajca. Pre par dana je izasao snimak na Youtubu .com, covek se suprostavio policajcu u Americi,, i udario ga pesnicom u glavu, pandur izvuko pistolj i ubio ga sa vise hitaca. Cica mica i gotova prica, nikom nista, jer je to bio napad na sluzbeno lice. To je uredjena drzva.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP