Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PAO PROVALNIK

Uhapšen muškarac koji je obio veći broj kuća

Autor: Tanjug | 06.02.2015 - 23:47:00h | Komentara: 1

Kraljevačka policija je uhapsila i po nalogu zamenika osnovnog javnog tužioca zadržala do 48 sati D.R. (36) iz Bačkog Brega kod Sombora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teške krađe, sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje i falsifikovanje isprave, saopštila je danas PU Kraljevo.

Hapšenje

Ojadio ljude | Ilustracija: Shutterstock

U Kraljevu, na raskrsnici Ulica cara Lazara i Vojvode Putnika, pre dva dana, D.R. je prilikom provere identiteta pokušao bekstvo u čemu ga je policija sprečila.

Nakon dovođenja u službene prostorije, utvrđeno je da su za D.R. osnovni sudovi u Somboru i Subotici raspisali više centralnih poternica za izdržavanje kazni zatvora i za određivanje pritvora.

Kod osumnjicenog je pronađeno više ličnih karata izdatih u Crnoj Gori sa njegovom fotografijom i različitim ličnim podacima za koje se sumnja da su falsifikovane.
Sumnja se da je D.R. krajem prošle godine, obijao porodične kuće na širem području Kraljeva i krao novac, nakit, garderobu, kozmetičke proizvode i druge vrednije predmete.

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje privremeno koristio osumnjičeni, pronašla deo ukradenih predmeta i uz potvrdu je vratila vlasnicima.

Policija će D.R, u zakonskom roku, privesti osnovnom javnom tužiocu u Kraljevu. Nastavlja se rad na rasvetljavanju kriminalne delatnosti osumnjičenog, zbog sumnje da je izvršio veći broj teških krađa na području užeg dela grada Kraljeva, Ribnice, Konareva, Mataruške Banje, Vrnjačke Banje i drugih mesta.
Poslednji komentari
  • Gost Vreme: 07.02.2015 10:23h

    On to nije mogao sam, nema sanse. Preko 40 kradja samo u M.Banji za mesec dana...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP