Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ZLOČIN KOD POŽAREVCA

Uhapšen osumnjičeni za ranjavanje sina iz pištolja!

Autor: G.V. | 08.06.2014 - 11:14:00h | Komentara: 0

Slađan M. (42) iz Bubušinca kod Požarevca, u teškom stanju prebačen je u beogradski Urgentni centar, nakon što ga je u subotu hicem iz poštolja nehotice pogodio u glavu otac Ljubiša M. (65). Do ove tragedije došlo je nakon što se Slađan posvađao sa svojim ocem, a onda ga pretukao, što je, inače, često činio.

ranjavanje u Požarevcu

Mesto zločina | Foto: G.V.

Ljubiša je tada uzeo pištolj i počeo da preti sinu da više neće dozvoliti da ga ovaj tuče. Tada je među njima nastalo guranje, kada je pištolj, marke CZ, kalibar 7,62 mm, slučajno opalio i Slađana pogodio u glavu.


Ubrzo je stigo vozilo Hitne pomoći i povređenog prebacilo u požarevačku Opštu bolnicu, a onda u beogradski Urgentni centar, zbog teške povrede glave. Nakon što je na lice mesta pristigla policija, Ljubiša je uhapšen i oduzet mu je pištolj.

Kvalifikacija
Ukoliko Slađan bude podlegao povredama, onda će krivično delo za koje se njegov otac tereti biti prekvalifikovano u teže, najverovatnije u ubistvo iz nehata.


– Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, zbog sumnje da je pištoljem, za koji je posedovao dozvolu, izvršio teško delo protiv opšte sigurnosti, a u vezi sa krivičnim delom izazivanje opšte opasnosti. On će u zakonskom roku biti predat Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu – saopštili su iz policije.


Prema pričama komšija i nekih meštana Bubušinca, Slađan je često vređao i tukao oca, naročito kad je bio pod uticajem alkohola. – Do ove tragedije je došlo jer je Ljubiši prekipelo, pa više nije mogao da podnosi zlostavljanja svog sina. Svi ga znamo kao dobrog čoveka i vrednog poljoprivrednika, kome je život zagorčao nasilni i neodgovorni sin – kažu meštani Bubušinca. Slađan iz prvog braka ima dvoje dece, a u sadašnjem braku jedno. Sa drugom ženom i detetom živi u kući kod roditelja, što je i doprinelo da svađe između njega i njegovog oca budu učestale.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP