Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PALI PREVARANTI

Uhapšen policajac!

Autor: Tanjug | 21.04.2015 - 16:31:00h | Komentara: 0

Pripadnici Ministarstva unutrušanjih poslova u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal uhapsili su pet osoba iz Kragujevca, među kojima je i policijski službenik D.M., zbog sumnje da su izvršili krivično delo prevara u osiguranju u saizvršilaštvu, saopšteno je iz MUP-a.

Hapšenje | Foto: Profimedia

Ilustracija: Profimedia

Kako je navedeno u saopštenju, pored policijskog inspektora uhapšeni su i vlasnik samostalne ugostiteljske radnje S.G., kao i još tri osobe G.C., N.M. i M.Đ.


"Uhpašeni su zajedničkim delovanjem i po podeljenim ulogama planirali i organizovali da se izazove požar u lokalu, vlasništvo S.G. koji je 19. januara ove godine, po prethodnom dogovoru namerno zapalio M.Đ.", navedeno je u saopštenju.


Oni se terete da su od osiguravajuće kuće u kojoj je lokal osiguran, lažnim prikazivanjem činjenica i donošenjem neistinite dokumentacije, naplatili premiju osiguranja u iznosu od nešto više od četiri miliona dinara i taj novac podelili danas na unapred dogovoren način i procenat.


"Osumnjičeni S.G. je danas sa računa banke u Kragujevcu podigao treću ratu od osiguranja u iznosu od 1,2 miliona dinara i prilikom podele novca u jednom ugostiteljskom objektu u Kragujevcu, policijskik službenici uhapsili su osumnjičene, kod kojih je pronadjena pomenuta suma novca", navedeno je u saopštenju.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP