Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POKUŠAJ SILOVANJA U SMEDEREVU

Uhapšen sa spuštenim gaćama!

Autor: E. S. | 17.03.2015 - 14:35:00h | Komentara: 2

Smederevska policija uhapsila je Ragmija B. (49) u trenutku kada se spremao da siluje dvanaestogodišnju devojčicu u napuštenoj kući u ulici Miloša Velikog, saznaje “Alo!”. On je nakon privođenja stalno ponavljao da devojčicu nije ni na šta naterao, nego da je ona sama pristala da ima seks sa njim.

Silovanje

Ilustracija | Foto: Masanori Jošida

- Okrivljeni živi u blizini kuće u kojoj stanuju devojčica i njena porodica. Ragmi je stupio u kontakt sa njom i polako svakog dana je nagovarao na seks.
Ipak, devojčica to nije htela, pa ju je odveo u napuštenu kuću u blizini naselja Mali krivak, gde ju je naterao da ga oralno zadovolji - navodi izvor blizak istrazi.
Prema navodima našeg sagovonika, to osumnjičenom nije bilo dovoljno, pa je odlučio da obljubi maloletnicu. Srećom, komšinica koja je prolazila pored te napuštene kuće čula je kako dete moli napadača da je ne tera na seks.

On je polako počeo da gubi strpljenje, pa je postajao sve grublji prema detetu. Srećom da je jedna žiteljka naselja Mali krivak javila da je videla muškarca sa spuštenim pantalonama kako maltretira devojčicu. Policija je stigla veoma brzo i uhapsila manijaka.
Poslednji komentari
  • Kaja Vreme: 17.03.2015 18:40h

    "Polako je svakoga dana nagovarao na seks..." - ali dete se očigledo nikome nije poverilo. Zašto? Sigurno iz straha od stigmatizacije i nerazumevanja roditelja. Kao da još uvek živimo u mračnom srednjem veku. Žrtve ćute a siledžijei caruju!

  • djordje Vreme: 17.03.2015 19:01h

    Ljudi dosta više sa ovim manijacima i psihopatama. Hajde da se pokrene peticija za uvođenje drastičnih kazni za silovatelje pogotovo maloletne dece. Kastracija i završavamo problem jednom za uvek, povratnika više neće biti a bolesnici kojima se tako nešto vrzma po glavi bi se verovatno zamislili da li da se upuste u takvu avanturu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP