Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POLICIJA REŠILA ZLOČIN IZ NASELJA KARABURMA

Uhapšen ubica manekena!

Autor: B. Jelovac - A. Dimitrovska | 07.05.2013 - 22:17:00h | Komentara: 0

Beogradska kriminalistička policija uhapsila je Nikolu Stanojević (21) osumnjičenog za ubistvo Bruna Toševskog (27), sina uglednog urologa, koji je u subotu nađen mrtav u svom stanu u Srnetičkoj ulici na Karaburmi. Osim Nikole uhapšen je njegov otac Predrag (45), kod kojeg je nađen pištolj sa kojim je počinjen zločin. Policija pretpostavlja da se radi o o ubistvu iz strasti, ali se uhapšeni Nikola na saslušanju u policiji branio ćutanjem.

On je kako „Alo!“ saznaje, nakon zločina pobegao u inostranstvo, ali se međutim danas vratio u Srbiju, nakon čega je uhapšen u Beogradu.

Bruno Toševski

Bruno Toševski

- Stanojević izprva nije znao da li je Bruna ubio ili je preživeo. Međutim, kada je u nedelju čuo da je mrtav, pobegao je u Francusku. On nije bio među petoricom mladića koji su tog dana pozvani na informativni razgovor u policiju, jer su poslednji bili u kontaktu sa ubijenim. Nakon toga inspektori su uhapsili njegovog oca, u čijem stanu je nađen pištolj s kojim je izvršeno ubistvo, a mladić se potom sam vratio u Srbiju. Čekali smo rezultate DNK tragova i otisaka prstiju iz stana nakon čega je prikupljeno dovoljno dokaza za njegovo privođenje - kaže naš izvor blizak istrazi.

Družio se sa poznatima
Ubijeni mladić je prema rečima njegove dugogodišnje drugarice bio veoma dobar prijatelj, kulturan i uvek spreman da pomogne.
- Bruno je jednom rečju voleo život i ne mogu da se pomirim s činjenicom da je ovako ubijen. Veoma mi je žao njegovih roditelja i bake koji su se trudili da mu sve omoguće. Uvek je bio nasmejan, vodio je zdrav život, redovno išao u teretanu. Imao je dosta prijatelja među kojima su i neki poznati pevači koje ne želim da imenujem. Bio je fan i Jelene Karleuše i Cece Ražnatović čiju je muziku voleo. Što se tiče njegovih veza, ne znam da li je voleo i muškarce. Poznajem njegove bivše devojke od ranije i znam da je u društvu i bio poznat kao neko ko voli da flertuje i uvek da bude u centru pažnje - kaže drugarica ubijenog.

Kako se Nikola branio ćutanjem i dalje nije jasno zbog čega se odlučio na surovo ubistvo niti da kako se upoznao sa žrtvom kao ni li su bili u emotivnoj vezi ili je u pitanju prolazna avantura.

On je danas priveden istražnom sudiji na saslušanje, nakon čega se očekuje više detalja o motivu zločina koji je kriminalistička policija rešila za samo tri dana. Za sada nije poznato ni da li je sa žrtvom bio neko vreme u vezi ili je u pitanju bila kratkotrajna avantura. Prijatelji za samog Bruna kažu da je olako sklapao nova poznanstva i u suštini neoprezno otvarao vrata svoga doma za brojne ljude, što ga je kobnog dana koštalo života, kada je sam pustio u svoj stan ubicu, koji mu je ispalio osam hitaca u leđa.


- Bruno je voleo život. Često je izlazio i imao je veoma veliki krug prijatelja. Bio je velikodušan, pa je i veliki broj poznanika često boravio kod njega. Bio je i darežljiv, čak i preterano, zbog čega je oko sebe imao i ljude koji su se družili s njim samo zbog para. Nije se ne žalio da ima probleme niti da se nekome zamerio. U poslednje vreme je bio veoma okupiran idejom da pokrene posao distribucije kafe za aparate - kaže za "Alo!" dugogodišnja prijateljica Toševskog koja je želela da ostane anonimna.


Toševski je u krivičnom dosijeu imao dela vezana za bezbednost u saobraćaju i napad na službeno lice, zbog čega se kriminalni poslovi isključuju kao motiv. Iako su komšije verovale da se mladić bavi sumnjivim poslovima, jer ga je policija u više navrata tražila na kućnoj adresi, patrola je zapravo dolazila na zahtev Prvog osnovnog suda. Pred ovim sudom protiv Toševskog vodila su se tri postupka. Poslednji je iz marta ove godine zbog saobraćajne nezgode u kojoj je 7. novembra 2011. “mercedesom” udario Dušana M. na pešačkom prelazu u Cvijićevoj ulici. Bruno je inače igrao i u spotovima poznatih pevača iz Srbije i regiona, pojavio se u spotovima Slađane Delibašić i Zuzi Zu, pevačice iz Sarajeva.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP