Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

DOLIJALI

Uhapšena narko-grupa!

Autor: FoNet | 16.03.2013 - 13:04:00h | Komentara: 0

Novosadska kriminalistička policija lišila je slobode pripadnike kriminalne grupe, kojoj se stavlja na teret da je duže vreme neovlašćeno prodavala narkotike na području Novog Sada i Vrbasa, saopštio je danas MUP Srbije, policijska uprava u Novom Sadu.

ss

Dilovali narkotike u Novom Sadu i Vrbasu | Foto: AP

U Novom Sadu su, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično delo neovlašćenja proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, lišeni slobode i zadržani M.B. (1983), I.V. (1981) iz okoline Vrbasa i Z.K. (1978) i S.Š. (1965) iz Vrbasa, dok je Ž.B. (1954) zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Posle primopredaje, u auto kod Z.K. pronađena je jedna kesa u kojoj se nalazila praškasta supstanca za koju se pretpostavlja da je heroin, a koju je preuzeo od M.B.
Pretresom više stambenih objekata koje koristi M.B. u Novom Sadu i Vrbasu, policijski službenici pronašli su: oko 280 grama supstance za koju se pretpostavlja da je heroin, 165 grama opojne droge za koju se sumnja da je kokain, dve vagice, mikser, određenu sumu novca, 71 komad municije različitog kalibra i jednu pušku nepoznate marke.
Njih petoro će sutra, uz odgovorajuće krivične prijave, biti izvedeni pred istražnog sudiju Višeg suda u Novom Sadu, dok će protiv Novosađanke Lj.B. (1987) biti podneta krivična prijava, u redovnom postupku, za krivično delo neovlašćenja proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP