Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

AGROBANKA

Uhapšena Veljina odbornica!

Autor: B. J. | 21.11.2012 - 14:22:00h | Komentara: 11

Pripadnici Uprave kriminalističke policije (UKP) uhapsili su Branislavu Vlahović, bivšu direktorku šabačke filijale "Agrobanke" koja se tereti za zloupotrebu službenog položaja i falsifikovanje službene isprave.

Lisice

Uhapšena Veljina odbornica, Branislava Vlahović!

Ona se sumnjiči da je tokom 2008. i 2009. godine izdala veći broj bankarskih garancija bez odgovarajuće dokumentacije čija je vrednost više od 55 miliona dinara. Vlahovićka je inače nekada bila odbornica Nove Srbije, Velimira Ilića. Osim Šapca, akcija hapšenja upletenih u aferu "Agrobanka" nastavljena je danas i u još nekim gradovima.

Poslednji komentari
  • Milan Gavrilovic Vreme: 21.11.2012 16:26h

    Naravno da je Veljina, pa velika većina iz njegove stranke su debelo ogrezli u kriminalu. Svake nedelje unazad je neki Veljin pulen uhapšen ili se tereti za nešto.

  • Čutura Vreme: 21.11.2012 17:46h

    Još jedan iz veljinog jata.šarančić,jocić sve veljini djaci po receptu kraduckanja.Koji je to jad i bijeda od partije,a još više od njenog lidera.

  • Božidar Vreme: 21.11.2012 17:58h

    Treba da znate da je Vlahovićka isključena iz Nove Srbije, odlukom gradskog odbora u Šapcu još 2010. godine, upravo iz ovih razloga. Mandat nije, naravno, vratila Novoj Srbiji, već je zdušno podržavala Demokratsku stranku. Čak je učestvovala i u osnivanju Šabačkog pokreta, sa još par bivših članova NS, a koji je bio direktno pod kontrolom DS-a, a imao je čak i člana Gradsskog veća i direktora preduzeća u Šapcu. Tako da Milane laješ na pogrešno drvo.

  • marsovac Vreme: 21.11.2012 21:19h

    Ma, kakva je to zena? Zasto nije slusala kad joj je doticni Ministar rekao da razume ako se po malo KRADUCKA, ali ona je izgleda cesto kraduckala pa se to nakupilo? Oce to kad je sa velike gomila a bez kontrole!

  • nege Vreme: 21.11.2012 22:49h

    Meni nije samo jasno ? Kako ova jadna Srbija moze da izdrzi ovolike pljacke. Ovo vise nije normalno. Prokletnici prokleti !!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP