Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NIŠ

Uhapšene još tri osobe zbog primanja i davanja mita!

Autor: B. Janačković | 08.10.2014 - 20:10:00h | Komentara: 0

Niška policija uhapsila je M.M. (45) iz Niša, glavnu sestru ORL klinike u bolničkom centru Niš, zbog sumnje da je primila mito u ukupnom iznosu iznosu od 21.000 evra, kao i V. J. (50) i S. M. (49), oboje iz Niša zbog sumnje sumnje da su joj dali ukupno 8.000 evra mita.

- Sumnja se da je M. M. od jedne osobe tražila, a potom i primila 13.000 evra kako bi, koristeći svoja poznanstva u zdravstvu, zaposlila rođaku. Iznos od 5.000 evra, dala lekaru ORL Klinike Milanu S., koji je uhapšen takođe danas u odvojenoj akciji niške policije, dok je 8.000 evra zadržala za sebe - saopštila je policija.
Prema saopštenju policije sumnja se da je V. J., tokom avsusta i septembra ove godine, dva puta dala novac M. M. u ukupnom iznosu od tri hiljade evra, kako bi joj pomogla da ostvari pravo na invalidsku penziju. Na ime „pomoći“ da ostvari invalidsku penziju sumnja se da je i S. M. dao novac M. M. u ukupnom iznosu od pet hiljada evra, u dva navrata tokom aprila i maja ove godine.

Po nalogu višeg javnog tužioca u Nišu, M. M., V. J. i S. M. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti sprovedeni nadležnom tužilaštvu u Nišu.
Ovo je druga akcija na suzbijanju korupcije u KC Niš u toku današnjeg dana. U odvojenoj akciji, uhapšen je lekar Klinike za uho, grlo i nos Kliničkog centra u Nišu Milana S. (55) iz Niša zbog sumnje da je u svojoj privatnoj ordinaciji u Nišu, zahtevao, a potom i primio 300 evra, kako bi pacijentu izvršio operaciju u Kliničko bolničkom centru Niš.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP