Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UBILI JE ZBOG 3.000 DINARA!

Uhapšene ubice bake iz Suseka!

Autor: N. N. Travica | 28.03.2014 - 18:02:00h | Komentara: 1

Inspektori kriminalističke policije identifikovali su i slobode lišili Dragana S. (31) iz Šapca, njegovu nevenčanu suprugu Jasminu N. (35) iz Negotina, Kemana N. (47) iz Šapca i maloletni S. V. (17). Sumnja se da je najmlađi član ove kriminalne grupe tipovao kuću koju su opljačkali i tom prilikom počinili teško ubistvo u Suseku kraj Beočina, na štetu Tatjane Velimirović (72) koja je ubijena, dok je njena majka Milena M. (92) teško povređena.

Mesto zločina

Mesto zločina | Foto: N. N. Travica

 Prilikom pronalaska tela primećena je premetačina koja je izvršena u kući, a prema prvim informacijama lopovi su iz kuće odneli plen u vrednosti od oko 3.000 dinara.

-Trojica muškaraca terete se da su direktni izvršioci zločina, dok se Jasmina tereti za pomaganje i ona najverovatnije neće biti zadržana. – kaže izvor ALO.RS blizak istrazi, dodajući da će se to znati nakon saslušanja osumnjičenih.
Osumnjičeni se terete da su brutalno pretukli i zadavili s Tatjanu Velimirović, dok je njena majka samo čudom preživela, Sa prebijenog tela Tatjane Velimirović skinuli su i dve zlatne minđuđe, a ukupan plen koji su odneli iz kuće nije veći od tri hiljade dinara.
Prema saznanjima ALO.RS novena sve je počelo u vreme dok je S.V. boravio kod ujaka koji živi u Suseku. On je svojim saučesnicima rekao koju bi kuću mogli da opljačkaju, što su isti i učinili. 
Nakon saslušanja osumnjičeni će biti predate u dalje procesuiranje uz prijave za krivično delo teškog ubistva i pokušaja ubistva.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • Ja Vreme: 29.03.2014 19:59h

    Kakvi su nam zakoni uzas! Ova Jasmina ce biti pustena,a covek iz Pozege,koji je branio svoju imovinu,e njega ce da uhapse... On je kriv sto je neko resio da ga opljacka.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP