Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ZAPLENJENI HEROIN I KOKAIN

Uhapšeni dileri u Nišu!

Autor: Beta | 28.06.2015 - 14:17:00h | Komentara: 0

Niška policija uhapsila je dve osobe zbog toga što su, u dužem vremenskom periodu, prodavali drogu i u stanu jednog od uhapšenog pronašla veću količinu narkotika, saopšteno je danas.

pokrivalice

Foto: Shutterstock

U saopštenju se navodi da su uhapšene Nišlije P.M. (33) i N.J. (30), koje je policija zatekla u merenju i pakovanju droge, a u stanu je pronađeno 79 paketa heroina i 16 paketa kokaina namenjenih uličnoj prodaji.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje od 48 časova nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu.
Policija je, takođe, proteklog vikenda uhapsila M.M. (59) iz okoline Aleksinca zbog nelegalne trgovine cigaretama i rezanim duvanom.
Pretresom porodičnog domaćinstva osumnjičenog pripadnici niškog MUP-a su u pomoćnoj zgradi pronašli i oduzeli 14.429 palica cigareta marke "česterfild", bez akciznih markica, i četiri kilograma rezanog duvana.
Krivične prijave biće podnete i protiv dve osobe iz Niša kod kojih je pronađena lovačka puška, pištolj i 56 metaka različitih kalibara, kao i protiv dva lica kod kojih je pronađeno 80 semenki kanabisa i izvesna količina marihuane.Niška policija je i ovog vikenda alkotesitirala veliki broj vozača – njih čak 1.581, a zbog vožnje pod dejstvom alkohola sedam vozača je zadržano na trežnjenju.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP