Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ZBOG RAZBOJNIŠTVA, KRAĐE, EKSPLOZIVA...

Uhapšeni policajci - kriminalci!

Autor: E. S. | 12.12.2014 - 17:07:00h | Komentara: 2

Pripadnici MUP Republike Srbije je u saradnji sa Sektorom unutrašnje kontrole uhapsila juče 12 osoba, među kojima i trojicu policijskih pripadnika, zbog sumnje da su počinili krivična dela razbojništvo, teška krađa i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija.

policija policajci

Foto: Nenad Mihajlović

Uhapšeni su policijski službenici M. K. (31) iz Beograda, D. T. (32) iz Beograda i M. P. (29) iz Vladičinog Hana, kao i M. B. (29), M. T. (313), M. V. (32), N. N. (54), T. A. (33), Z. J. (33) i N. A. (29), svi iz Beograda, B. B. (26) iz Čačka i D. A. (32) iz Smedereva.
Sumnja se da su policajci i M. V. obezbedili oružje, a potom sa M. B, M. T. i još jednom osobom za kojom policija traga, organizovali razbojništvo, na benzinskoj pumpi u Surčinu, 3. septembra 2014. godine.
Takođe se sumnja da razbojništvo počinili M. B, M. T. i osoba koja je u bekstvu, dok su pripadnici policije patrolirali sektorom na kojem su inače raspoređeni i čuvali stražu.
Nakon toga, u blizini kuće policajca M. K. pronađen je "golf 2", sa automatskom puškom i pištoljem, kojim je izvršeno razbojništvo.
Policajac M. P, N. N, D. A, i B. B. se sumnjiče da su u dužem vremenskom periodu izvršili više teških krađa iz firme, u Ulici omladinskih brigada iz koje su odneli veću količinu bakra i elektro-materijala.
Oni su juče, u popodnevnim satima, došli u krug firme gde su sekli bakar u utovarivali u kombi, kada su i uhapšeni. N. A, koji je bio zadužen za obezbeđenje firme, tereti se da je osumnjičenima trebao da javi ukoliko naiđe kontrola, a za tu uslugu su mu i plaćali.
Svi uhapšeni, uz krivičnu prijavu, biće privedeni nadležnom tužilaštvu.
Poslednji komentari
  • banacanin Vreme: 12.12.2014 18:31h

    Treba debela reforma policije,sto je smenjeno par funkcionera nije nista,evo vam primer nacelnik okp u Kikindi poseduje skupocenu zgradu u kojoj je smestena pro kredit banka,dali je to moguce od plate.

  • nejaki uroš Vreme: 12.12.2014 19:40h

    eeee, policijo šta si doživela. ja razumem da su nezadovoljni platom, ali ovo je za svaku osudu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP