Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

OKONČANA DRAMA!

Uhvaćen muškarac koji je ženi odsekao uvo zbog preljube i krenuo da ubije njenog ljubavnika!

Autor: B. J. - J. P. | 29.04.2013 - 16:27:00h | Komentara: 1

Pripadnici Uprave kriminalističke policije MUP-a Srbije uhapsili su sinoć Dragoja Đurđevića (48) u selu Vranovac kod Jagodine koji je juče nožem odsekao svojoj ženi Juliju (43) deo uva, a zatim hicem iz pištolja i snaju ženinog ljubavnika I.R. (28), saznaje Alo.rs!

Pobesneli Đurđević je, zatim, od prolaznika oduzeo "mercedes". Međutim, kada je u njemu nestalo goriva, od sledećeg prolaznika oteo je "opel korsu" i na kraju je na trafici ukrao 15.000 dinara.

pokrivalice

Osakatio ženu iz osvete! | Foto: Shutterstock (ilustracija)

- Đurđević je potom pobegao iz Beograda, ali je brzom akcijom policije uhapšen prilikom bekstva u roditeljsku kuću u selu Vranovac. Prilikom hapšenja kod osumnjičenog su nađeni i nož i pištolj kojim je počinio zločine. Motiv za ranjavanje dve žene je ljubomora - objašnjava naš sagovornik.


Interventne patrole policije tragale su za Đurđevićem juče od 15 časova.
Uhapšeni je sat vreme ranije gotovo do smrti pretukao svoju suprugu Juliju, kojoj je otkinuo i deo uva u njihovoj porodičnoj kući u Učiteljskom naselju, potom upucao u stomak snaju ženinog ljubavnika I.R. (28). Motiv jučerašnjeg ludila razjarenog Dragoja bila je njegova sumnja da mu supruga ima ljubavnika, što je od nje tražio da prizna.

- On je najpre suprugu uz pretnju pištoljem vezao selotejpom, pretukao je do besvesti i izrezao nožem. Sve vreme je tražio da mu kaže ime svog ljubavnika, a potom je izjurio iz kuće. Nesrećna žena koja je medicinska sestra po zanimanju uspela je da se sama oslobodi i pruži sebi prvu pomoć i to je jedino što je spaslo da ne iskrvari do smrti. U međuvremenu je kući stigao njen sin, koji je pozvao Hitnu pomoć i policiju - kaže naš izvor u policiji, ne želeći da otkriva da li je Dragoje sam sumnjao na nekoga ili mu je supruga priznala i eventualno otkrila ime ljubavnika.
  

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 29.04.2013 20:03h

    ludaci su na slobodi

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP