Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

HOROR

Uhvatio ljubavnicu u preljubi i smrskao joj glavu!

Autor: A.O. | 14.03.2014 - 13:11:00h | Komentara: 1

- Kada sam ih ugledao, sve mi se zamutilo pred očima. Mnogo sam je voleo i zato sam istog trenutka pobegao iz sobe. Sutradan sam se vratio u kuću i ubio je - ispičao je Dejan Obrenović koji je priznao da je ubio Jadranku Slesar

„Poljubi me u usta,  zaslužio sam“, rekao je čuvar pacijentkinji

Kruševljanin Dejan Obrenović (40) priznao je na saslušanju da je rukama zadavio svoju ljubavnicu Jadranku Slesar (46) iz Novog Sada, jer ju je zatekao u krevetu sa drugim muškarcem.
Stravičan zločin se odigrao u noći između utorka i srede u iznajmljenoj kući u Ulici Save Miloševića u Kruševcu, gde su njih dvoje nekoliko meseci živeli zajedno. Obrenović je policiji i tužilaštvu ispričao da je, dan pre ubistva, Jadranku “uhvatio na delu” sa drugim muškarcem, u njihovom zajedničkom krevetu.
- Kada sam ih ugledao, sve mi se zamutilo pred očima. Mnogo sam je voleo i zato sam istog trenutka pobegao iz sobe. Međutim, u toku večeri nisam mogao da se pomirim sa tom činjenicom. Sutradan sam se vratio u kuću i ubio je – ispričao je Obrenović tužiocu, prenosi “Informer”.
Obrenović je nakon zločina pobegao i sakrio se u selu 25 kilometara udaljenom od Kruševca. Međutim, inspektori su ga pronašli i uhapsili. Jadrankin leš pronađen je na krevetu sa kapuljačom preko glave. Obrenović ranije nije imao problema sa zakonom, kao ni policijski dosije.
Jadranka je pevala po lokalnim kafićima i na taj način zarađivala za život. Dejana je upoznala u Kruševcu, nakon izlaska iz zatvora u kome je služila osmogodišnju kaznu zbog ubistva. Ona je 14. maja 2006. godine u novosadskom naselju Telep, 21 put ubola nožem Jožefa Doboša (63) koji joj je plaćao za seksualne odnose, zbog toga što je, navodno, imao perverzne zahteve.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 15.03.2014 00:56h

    auu,porodicni ljudi

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP