Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UHVAĆENI PLJAČKAŠI MENJAČNICE U NIŠU

Ukrali 950.000 dinara pa
ih spiskali na garderobu!

Autor: B.J. | 13.05.2013 - 22:40:00h | Komentara: 0

Štićenici Zavoda za vaspitanje dece i omladine iz NIša Uka V. (17) iz Novog Beograda, Marko K.(19) iz Kragujevca i Saša Š. (18) iz Žitorađe uhapšeni su zbog sumnje da su 12.maja oko jedan čas iza ponoći obili menjačnicu “Almanah” na Trgu Kralja Milana u centru Niša iz koje su ukrali oko 950.000 dinara.

Menjačnica

Menjačnica "Almanah"

U obijanju i krađi, kako se sumnja, učestvovali su i maloletna M.J. (14) i maloletni N.L. (15), štićenici Doma za maloletnike u Knjaževcu, za kojma policja još uvek traga.
Policija je saopštila da kod uhapšenih nije pronađen novac, jer su ga odmah potrošili na kupovinu garderobe. Pretpostavlja se, međutim, das u deo novca dobili su i maloletnici koji se još uvek nalaze u bekstvu.

Menjačnica

Menjačnica "Almanah"

-U trafiku se ušunjala maloletna M.J. koja je uspela da se provuče kroz prostor od svega 20 centimnetara između rešetke i izloga menjačnice. Ona je uspela da otvori stakleni šalter id a se provuče kroz mali otvor i uđe u menjačnicu. Neverovatni ulazak u menjačnicu snimile su sigurnosne kamere, kaže za Blic izvor blizak istrazi.
Maloletnica je izašla iz trafike dok je ostatak ekipe čuvao stražu, ali po izlasku nije uspela da izvuče kesu sa novcem, zbog čega je morala ponovo da izvede celu “gimnastiku” sa ulaskom u trafiku. Pošto je izašla sa parama, svi su pobegli, ali ih je niška policija identifikovala intenzivnim radom na terenu.
Uka V. je priveden istražnom sudiji Višeg suda u Nišu koji mu je odredio pritvor do 30 dana a Marku K. i Saši Š. doneto je rešenje o zadržavanju do 48 sati u prostorijama policije. Oni će po isteku mere zadržavanja biti privedeni istražnom sudiji.
Policija intenzivno traga za maloletnicima M.J i N.L.

Menjačnica

Menjačnica "Almanah"

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP