Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAŠNO

Umro plaćajući račune za struju posle žučne svađe na šalteru

Autor: Blic | 02.12.2013 - 12:57:00h | Komentara: 4

Stariji Novosađanin preminuo je u šalter sali Elektrovojvodine gde je plaćao račun za struju. Prema rečima očevidaca, nesretni čovek je pre toga imao žučnu raspravu na jednom od šaltera.

šalter

- Nalazio se kod šaltera za reklamacije, gde se prepirao zbog nekog navodnog duga od 500 dinara koje je , prema računu Elektrovojvodine, treba da plati. U jednom momentu je, međutim, samo pao na zemlju – kaže jedan od očevidaca koji se juče ujutro zatekao u šalter sali.
Pojedni sugrađani koji su čekali u ostalim redovima su prišli i pokušali da mu ukažu pomoć, a ubrzo je u Elektrovojvodinu stigla i Hitna pomoć. Lekari su, međutim, mogli samo da konstatuju smrt, koja je najverovatnije usledila usled infarkta.Šalter sala trenutno je zatvorena zbog uviđaja koji je još u toku.

Elektrovojvodina saopštila je da je D.S. preminuo prirodnom smrću danas oko 11 sati, na naplatnom mestu Elektrodistribucije Novi Sad, u prostoru namenjenom za individualne razgovore i da nije nadležna za davanje informacija o tom dođajaju.

Kupac je došao u Elektrovojvodinu kako bi se informisao o stanju na računu i visini naknade za utrošenu električnu energiju za drugu kuću u kojoj ne živi.

U saopštenju se navodi da D.S. ne pripada kategoriji kupaca koji bi eventualno mogli imati probleme sa obustavom isporuke električne energije.

Zbog lošeg stanja u kojem se iznenada našao, kupac je zamoljen da pređe u prostor namenjen za individualne razgovore gde mu je zaposleni u Elektrovojvodini ponudio pomoć.

Poslednji komentari
  • Eps Vreme: 02.12.2013 15:08h

    Zaposlene u EPS treba smanjiti ya 70% toliko ih ima vise. Procice godina dana a nesposobnjakovic do nesposobnjakovica nikako da sastave jedan najobicnijki ugovor sa PTT-om vezano za proviziju. Ima li tamo i jedan sa zavrsenom bar osnovnom skolom. Cinimi se da nema.

  • steva-NS Vreme: 02.12.2013 16:08h

    Ako mislite da će nam biti lakše,kad ste objavili da mu je to druga kuća,u kojoj ne živi,varate se!Građanin je kao i onaj,kojem će biti oprošteno 40% dugovanja.Preminuo je prirodnom smrću,niste ga ubili.Neka mu je laka crna zemlja.Za nauk,ko ima zdravstvenih problema,nek plaća redovno ili odjavi struju.

  • Petar Vreme: 02.12.2013 22:13h

    Nije ovo prirodna smrt nego smrt je verovatno izazvana losim ophodjenjem osobe na salteru. Svi znamo koliko osobe na salterima mogu biti neprijatne, negativne i rigidne cak i bezobrazne i da namerno ne zele da pomognu. Dakle, u obzir se mora uzeti cinjenica da je moguce da je upravo ta osoba na salteru izazvala infarkt i time ustvari doprinela smrti ovog coveka. Zato istraga mora da ide u tom pravcu. A da se ovakva smrt nazove pravim imenom.

  • Dragoljub Milosev Vreme: 03.12.2013 16:12h

    Pitao bih sve one koji sa ironijom komentarisu ovaj dogadjaj da li bi tako komentarisali i da je neko od njihovih najblizih i najdrazih bio na mestu ove stare osobe.Svuda u svetu se od sluzbenika zahteva posebno strpljenje u radu sa starim licima, osobama sa invaliditetom, itd,To da sluzbeno lice sme da bude arogantno prema staroj osobi kao sto je ovaj slucaj ili slucaj maltretiranja starca u Sudskoj jedinici u Babusnici od pre dve godine, kao i to da sluzbeno lice sme da zavrce ruku zeni pred njenim sestogodisnjim detetom kao sto se desilo u Palati pravde, a da za to prodje nekaznjeno...e to samo jos u Srbiji ima...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP