Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ŠOKANTNO

Upecali „vektru“!

Autor: Gane Đorđević | 11.10.2012 - 07:45:00h | Komentara: 0

Kao u filmskoj sceni prenetoj iz nekog američkog krimi-trilera, lazarevački vatrogasci su pretprošle nedelje iz jezera Stara Očaga izvukli crvenu „opel vektru“, čiji je vlasnik Darko Petrović (31) iz svoje kuće koja se nalazi u selu Baroševac tajanstveno nestao pre gotovo pet meseci!

Ključ je bio u bravi, a od vlasnika ni traga

Ključ je bio u bravi, a od vlasnika ni traga

Automobil su pronašli ribolovci koji su tog jutra, umesto šarana, udicom upecali „vektru“. Kada su je lazarevački vatrogasci izvukli na obalu, policija je ubrzo ustanovila da se za njenim vlasnikom intezivno traga otkako je 17. maja jednostavno nestao iz svoje kuće, u kojoj je živeo s majkom i bratovljevom porodicom.

Automobil pronašli pecaroši

Automobil pronašli pecaroši


Režirao svoj nestanak?


Darko je radio kao buldožerac u rudniku „Kolubara“, a jedan od njegovih šefova izjavio je za „Alo!“ da je i pre znao da se po desetak dana ne javi na posao, zbog čega su mu u nekoliko navrata poslovođe pisale prijave. Bio je navodno umešan i u jednu krađu, zbog čega ga je uprava rudnika strogo kaznila. Baroševčani sumnjaju da je Kinez, kako ga svi u selu zovu, podigao ruku na sebe. Priča se da je sposoban momak i da se bavio raznoraznim poslovima, od kojih su neki navodno bili i „s one strane zakona“. Jedni misle da mu je upravo taj dodatni angažman i došao glave, a drugi opet tvrde da su ga njegovi tajni poslovi primorali da se jedno vreme primiri, pa je zbog toga bio prinuđen da, navodno, sam izrežira svoj iznenadni nestanak.

Osim ključa koji se još nalazio u bravi, prema nezvaničnim informacijama, u „vektri“ nisu pronađena nikakva dokumenta niti bilo kakav drugi trag koji bi ukazao gde bi mogao da se nalazi nestali mladić.

- Ronioci su dva dana pretraživali dno mutnog jezera, pa su na kraju odustali, tako da je nestanak mladića iz Baroševca sada postao još veća misterija.
Primetio sam da su vozačevo i jedno staklo u zadnjem delu automobila, kao i šiber, bili potpuno otvoreni, pa sam zbog toga sasvim siguran da je „vektru“ u jezero gurnuo neko želeći da je voda što pre proguta - prenosi za „Alo!“ svoje utiske komandir vatrogasnog doma u Lazarevcu Zoran Marković.

Nestalog mladića poslednja je videle njegova majka Vera, koja kaže da je njen sin vodio svoj život i da su svi u porodici navikli na njegova vrlo česta odsustvovanja od kuće, koja su trajala po dan-dva. Zbog toga se u prvi mah nisu mnogo brinuli, ali pošto je Darkov mobilni telefon desetak dana bio nedostupan, odlučili su ipak da čitav slučaj prijave policiji.

- Policija je krajem maja započela istragu i do sada ona nije dala nikakve rezultate. Samo se nadam da je živ i zdrav. Ništa nije nagoveštavalo da će bez pozdrava otići od kuće - usplahireno priča Darkova majka Vera.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP