Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SUVLASNIK „PINK TAKSIJA“ USRED BELA DANA UBIJEN U SAČEKUŠI

Upucan u leđa, pa overen u glavu!

Autor: Jelena Paunović | 23.05.2015 - 07:00:00h | Komentara: 3

Suvlasnika “Pink taksija” Teodora Gaćešu (49) juče oko 15 časova ubio je u Kozarčevoj ulici na Zvezdari nepoznati mladić pucajući mu u leđa i glavu, saznaje “Alo!”. Motiv ove likvidacije najverovatnije se krije u Gaćešinim poslovima odranije.

Ubijen u Učiteljskom naselju: Teodor Gaćeša (49)

Ubijen u Učiteljskom naselju: Teodor Gaćeša (49)

- Poslednje informacije iz istrage ukazuju na to da je najverovatnije jedan ubica obučen u belu duksericu s leđa prišao suvlasniku “Pink taksija”, a svedoci kažu da su primetili dvojicu muškaraca koji peške beže niz ulicu. Svi navodi se proveravaju. Ubijen je iz malokalibarskog pištolja.

Porodica i  prijatelji u šoku

Porodica i prijatelji u šoku | Foto: Vesna Lalić

Pucano mu je prvo u leđa, a zatim u glavu. Očigledno je da je ubistvo tipovano i da je likvidator znao da Gaćeša treba da se pojavi u restoranu na zatvorenom sastanku “Pink taksija”. Kolege ubijenog navode i da je nekoliko prolaznika videlo ubistvo, ali su se iz straha razbežali - objašnjava naš izvor iz istrage.

| Foto: Vesna Lalić


Kako “Alo!” saznaje, niko od stanara obližnjih zgrada nije čuo pucnjavu, tek je jedan od komšija primetio da na ulici pored “mercedesa” leži čovek.
- Čuo sam kako komšija kuka i traži pomoć, jer muškarac ne daje znake života. Tik pored tela izrešetanog prošao je kamion. Tada sam izneo trougao da zatvorim ulicu da mrtvog čoveka još i ne zgaze. Nisam ni čuo, ni video ništa - priča jedan od žitelja učiteljskog naselja, gde se dogodilo ubistvo.
Na mesto gde je upucan Gaćeša došlo je na desetine njegovih kolega. Kukali su i pitali se šta je zgrešio.

Teodora Gaćešu (49) ubica  čekao ispred restorana u kojem  je trebalo da se nađe s svojim  kolegama iz “Pink taksija”

Teodora Gaćešu (49) ubica čekao ispred restorana u kojem je trebalo da se nađe s svojim kolegama iz “Pink taksija” | Foto: Vesna Lalić


- Ubio ga je neki kukavica. Što nije prišao Gaćeši da mu vidi lice. Lako ga je ovako ubiti s leđa. Niko decu ne može da smiri. Čula su na televiziji da im je otac ubijen. Ubica je tačno znao da dolazi na sastanak sa nama - priča jedan od kolega ubijenog suvlasnika “Pink taksja”.

O motivima ubistva niko od njegovih prijatelja i kolega juče nije želeo da govori. Rekli su da je bio pošten i pravi prijatelj. Dok je trajao policijski uviđaj, u Kozarčevoj ulici pojavila se i trudna žena, koja je policiju zamolila samo da poslednji put vidi svog prijatelja. Jedva da je stajala na nogama kada je izgovorila: “To je on. Videla sam ga.” Trudnici po imenu Maja tada je pozlilo i Hitna pomoć ju je prevezla u bolnicu zbog straha da se ne porodi, pošto je u sedmom mesecu trudnoće. Okupljene kolege ubijenog Teodora Gaćeše rekli su da ga je volela kao brata.
Gaćeša je iza sebe ostavio troje dece.

Robijao zbog ubistva reketaša!


Kako “Alo!” saznaje, Gaćeša je ranije odgovarao zbog ubistva Ljubomira Negra (43) u maju 2000. godine. Negro ga je ucenjivao i reketirao, a kobnog dana našli su se ispred centrale “Pink taksija”, a zatim su Negrovim crnim “audijem 80” krenuli do Gaćešine porodične kuće u Kaluđerici. Po dolasku, suvlasnik “Pink taksija” je izašao iz automobila i ušao u svoju kuću. Umesto sa novcem, izašao je sa pištoljem u ruci i u Negra ispalio nekoliko hitaca. Ranjeni Negro startovao je motor i pokušao da pobegne, ali je posle nekoliko desetina metara udario u drvo i preminuo. Gaćeša je onda telefonom pozvao policiju. Predao im je i pištolj iz koga je pucao. Kako “Alo!” saznaje, pre osam godina imao je problema i sa Vladom Jovanovićem, poznatijem kao Vlada Japanac.

Poslednji komentari
  • soniša Vreme: 23.05.2015 09:14h

    eto koliki je nivo bezbednosti građana u srbiji.

  • boris Vreme: 23.05.2015 10:59h

    da li ce nas dr ministar uspeti da pronadje ubice kao sto i za pucace na beka odgovara svaki put-jako smo blizu resavanju! lako je resavati ubistva gde ubica prospe sebi mozak i sve ostavi samo da popisu! resite neko tesko delo!

  • TAKSI Vreme: 23.05.2015 14:55h

    tražili ste...gledajte.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP