Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ADVOKATI TVRDE

"Uroš Mišić ne beži od policije"

Autor: D. Ć. | 25.02.2013 - 12:13:00h | Komentara: 7

Uroš Mišić (25), navijač Crvene zvezde koja policija traži zbog tuče sa američkim marincima u beogradskom klubu "Plastik", nije danas u 10 sati došao u beogradsku policiju, iako je to ranije najavio njegov advokat Borivoje Borović.

Umesto Mišića, u beogradskoj policiji su se pojavili advokat Ognjen Radić i Irina Borović iz kancelarije Borivoja Borovića.

Advokat Uroša Mišića: Borivoje Borović

Advokat Uroša Mišića: Borivoje Borović | Foto: AP

Kako alo.rs saznaje, Mišić je preko advokata poručio da će se u stanici policije pojaviti najverovatnije u četvrtak, kada se iz Crne Gore vrati njegov dugogodišnji advokat Borivoje Borović.

Uroš Mišić

Uroš Mišić

On je danas za alo.rs potvrdio da će se u četvrtak pojaviti u beogradskoj policiji zbog davanja izjave i istakao da njegov klijent nije u bekstvu i istakao da nije učestvovao u incidnetu.
Borović tvrdi i da se protiv njegovog klijenta vodi "hajka", te da Mišić plaši da bi pritvor mogao da bude zloupotrebljen.
Ističući da je Mišić pozvan u svojstvu građanina, advokat Borović, tvrdi i da "nešto se dogodilo sa snimkom" iz kluba, gde se incident dogodio.
Advokat Ognjen Radić rekao je danas da su dobili obaveštenje da se Mišić sasluša i kao osumnjičeni i ponovio da on ne beži od policije.

Advokat Ognjen Radić i Irina Borović

Advokat Ognjen Radić i Irina Borović | Foto: Aleksandar Stanković

"Mišić se plaši jer je izvršen pretres kuće njegovog oca, kao i njegov stan u kojem se zatekla njegova sestra Jelena. U stanu je polcija našla jednu običnu navijačku baklju i jedan metak, zbog čega je danas saslušana Uroševa sestra Jelena, koja je izjavila da ne zna otkud te stvari u njihovom stanu", rekao je advokat Radić.
U tuči sa četvoricom mladića lakše su povređeni marinci Moler Džefri Artur (25) i Garsija Huan Enrike (27), radnici obezbeđenja američke ambasade u Beogradu.

 
Poslednji komentari
  • andro Vreme: 25.02.2013 12:43h

    Mene zanima odakle ovakvima sredstva za finansiranje advokata. Da li iza ovih predstvanika društvenog škarta stoji neko mnogo moćniji i vuče njihove konce?

  • nina Vreme: 25.02.2013 18:01h

    djavolji advokat !

  • "pravda" za Urosa ?!?! Vreme: 26.02.2013 09:45h

    a prosli put je policija bezala od Urosa...., nadam se da ce ovog puta epilog biti zaista: "pravda za Urosa" i da ce biti kaznjen po zakonu.

  • Amos Vreme: 26.02.2013 14:42h

    A od koga on to bezi. Od onih mentola koji traze "Pravdu za Urosa". Da nije nista uradio odmah bi se sam prijavio i to bez korumpiranih advokata. Ovako, sam je sebe ofiroa. Budala. Jednom kriminalac uvek kriminalac. Bio covek na doskolovavanju pa je verovatno otisao po diplomu u Crnu Goru.

  • Jasamglup Vreme: 26.02.2013 15:00h

    Cekaj kako ne bezi a u bekstvu je?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP