Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UBISTVO U NOVOM PAZARU

Usmrćen sa tri hica u glavu!

Autor: E. S. | 04.09.2013 - 07:02:00h | Komentara: 7

Novopazarska policija traga za mlađim muškarcem koji je juče oko 13.30 iz pištolja ubio Fatmira Metića (26) i ranio njegovog druga Edina Škrijelja (24) u desnu potkolenicu. Tanjug saznaje da je ubica Samir Koca zvani Jenki, koji je u bekstvu. Obračun se dogodio kod Arapi džamije na mostu u centru Novog Pazara.

Fatmir Metić

Fatmir Metić

Kako saznajemo, ubica je ispalio tri hica koja su pogodila Metića i druga dok su bili na motoru. Ubica je ranio Metićevog druga koji je pokušao da ga spreči. Ranjeni mladić je prevezen u novopazarsku bolnicu, gde se lekari bore za njegov život. Nakon zločina, ubica je pobegao ka parku, a policija ga je identifikovala i uskoro se očekuje njegovo hapšenje. Prema izjavama prolaznika, na dvojicu mladića pucao je muškarac koji je izašao iz vozila i u njihovom pravcu ispalio više hitaca.

Kako saznajemo, Metić je 24. jula bio priveden sa D. P. (27), E. K. (18) iz Novog Pazara i E. Z. (38) iz Tutina zbog sumnje da su 10. jula u Novom Pazaru iz vatrenog oružja ispalili više hitaca na vozilo u vlasništvu MUP-a u kome su se nalazili policajci. Nakon isteka pritvora svi su pušteni. Koca i Metić su odranije poznati policiji, a njihovi dosijei puni su krivičnih dela, pre svega u vezi sa drogom, ali i ubistvima u pokušaju, pa se pretpostavlja da je reč o obračunu koji ima kriminalnu pozadinu.
Poslednji komentari
  • Max Vreme: 04.09.2013 09:06h

    Jedan manje.

  • MonteDushano Vreme: 04.09.2013 12:19h

    Tako lep momčić pun života. Šteta. :(

  • AleksandarVeliki Vreme: 04.09.2013 15:46h

    sprega sudije - tužioci - advokati (bivše sudije i tužioci) su leglo korupcije u Srbiji, a kako vidimo to nema veze sa nacionalnošću i verskIm opredeljenjem, pokretač svega su PARE i dok se navedeni skupa sa kriminalcima dave u lovi od prodaje narkotika kojima truju našu decu Srbija ćuti... DOKLE BRE VIŠE??? jel se to od Novog Pazara pravi Veliki Trnovac na čiji atar policijska i vojna čizma nikada nije smela (htela) i mogla da zadje??? kako je moguće da se provereni kriminalci slobodno šetaju Srbijom, ma gde ona bila...

  • Митрофан Фустић Морија Vreme: 04.09.2013 15:53h

    Поделите народу оружје, да се народ сам брани од бандита.

  • redzinal cubrovic Vreme: 04.09.2013 16:17h

    hitno treba ministarstvo da preuzme neke meri. uvezi ovakvi slucaja. da ima vise prtresa po kaficima i drugim mestima da se spreci ovakvi slucaju. hvala na poverenju.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP