Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SRAMOTA!

Usred Beograda pretučen Francuz koji promoviše Srbiju

Autor: Beta | 27.05.2013 - 20:07:00h | Komentara: 2

Francuski državljanin Karl Odbur, koji se na Fejsbuku predstavlja kao ambasador Srbije u svetu, izjavio je danas da ga je grupa mladića napala u centru Beograda i zadala mu više udaraca.

Karl Odbur

Karl Odbur | Foto: Vesna Lalić

Odbur pretučen je u Studentskom parku dok je vozio rolere sa svojom ćerkom.

Odbur, koji je pokrenuo i sajt na kom lobira za Srbiju i predstavlja njene najlepše strane, za agenciju Beta je rekao da se napad desio sinoć u Studentskom parku kada je s kćerkom Lunom vozio rolere.

Francuski državljanin, koji je pre nekoliko godina došao u Beograd da živi, rekao je da su mu mladići koji su ga napali zapretili da će ponovo dobiti batine ako ga budu videli da vozi rolere.
Upitan da li je napad prijavio policiji, Odbur je rekao da to nije učinio, kao i da nije išao ni kod lekara. On je na Fejsbuku napisao da mu je slomljen nos, ali da se dobro oseća, kao i da njegova kćerka nije povređena, mada je u šoku.
Karl Odbur je u Srbiju došao iz Pariza pre par godina, a pokrenuo je internet sajt www.ambassador-serbia.com u nameri da poboljša imidž Srbije u svetu.
Na naslovnoj stranici tog sajta navedeno je da je on pokrenut radi promene loše slike o Srbiji u svetu koja je lažna. Sajt, kako je navedeno, ima za cilj da istinu o Srbiji i srpskom narodu predstavi u svetu.
Odbur je na Fejsubuku nakon incidenta naveo da i dalje misli da je Beograd dobar i bezbedan grad za život, bezbedniji od Londona i Pariza, ali da je na žalost i na svojoj koži osetio da se loše stvari dešavaju i u srpskom glavnom gradu.
Poslednji komentari
  • Dušan LA Vreme: 28.05.2013 04:18h

    Kako ih nije sramota, bagra...

  • Anja Vreme: 28.05.2013 07:04h

    Bruka i sramota,pod hitno policija mora uhapsiti idiote koji brukaju zemlju i narod.Zbog takvog polusveta,izmedju ostalog,Srbija ima imidz kakav ima.Molim policiju da hitno pronadje i kazni varvare.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP